Anna_feerie

Свіжість та бадьорість для енергійних ранків

Свіжість та бадьорість для енергійних ранків

Нова парфумована лінійка від Joko Blend підкорила мене з першого погляду - стильне пакування, складні аромати та багато зволоження - ну що ще треба для щастя? Наразі, поки ще не надто прохолодно, особливе задоволення відчувати свіжі цитрусові нотки, які бадьорять та заряджають енергією, навіть якщо зовсім немає сил🤩. Spicy Vetiver - це ідеальний вибір для тих, хто надає перевагу саме освіжаючим парфумерним ноткам без зайвої солодкості.

Я люблю як легкі освіжаючі, так і гурманські композиції, але інколи хочеться саме такого чистого та прохолодного звучання, яке ніби заспокоює думки та надає впевненості в тому, що все буде добре).

Виробник надає навіть піраміду, як у парфумів😍:

  • Верхні ноти: імбир, бергамот
  • Ноти серця: зелений чай, троянда, бензоїн
  • Базові ноти: деревина, пачулі, ветивер

Звучання дуже приємне, відчувається зелений чай та бергамот, а деревинно-пачулева база робить композицію більш складною та довготривалою.

Свіжість та бадьорість для енергійних ранків

Гель прозорий, доволі добре піниться та гарно очищує шкіру, не пересушуючи її. Склад мені сподобався, в ньому м'які ПАР (Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Olivoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate), сорбітол (потужний зволожуючий компонент для сухої та зневодненої шкіри), екстракт листя зеленого чаю (антиоксидант, укріплює стінки судин, тонізує).

На мій погляд формула засобу чудово підійде власникам чутливої шкіри, яка погано толерує сульфати та очищення "до скрипу". В комплекті до цього чудового гелю маю також лосьйон для тіла, щоб ще більше піклуватись про рівень зволоженності епідермісу та продовжувати звучання аромату (але про нього розповім в наступному дописі 🤗).