Мисткиня🎨

Малинова насолода

Малинова насолода

Вітання, паняночки!

Якщо мова іде про скраби для тіла, мені одразу спадає на думку серія неймовірних пінних скрабів від Energy of Vitamins. Вітамінний смузі - це справжня малинова феєрія!

Пакування: Прозора пластикова баночка об'ємом 250 мл закрита захисною фольгою. Люблю такий формат, бо все видно і зручно діставати продукт.

Консистенція схожа на мокрий пісок, ніжно-рожевого відтінку із чорними вкрапленнями. При контакті з водою трохи скраб піниться, як і має бути. Аромат солодко-ягідний, просто неймовірний! Я від нього в захваті)

Властивості: Скраб м'яко відлущує омертвілі часточки, що сприяє оновленню шкіри; робить легкий масаж, а це у свою чергу стимулює кровообіг; завдяки натуральній олії манго він зволожує, пом'якшує і живить шкіру.

Склад

Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco- Glucoside, Parfum, Polysorbate 20, Xanthan Gum, *Hydroxyethyl Urea, Perlite, Hydrogenated Mangifera Indica (Mango) Seed Oil, Rubus Idaeus Extract, Prunus Cerasus (Cherry) Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone; Kaolin.

Із цим чарівним скрабом водні процедури перетворюються на справжній Spa відпочинок!

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня

Малинова насолода
Малинова насолода