MATRIX BOX. Моя нова любо в - серія FOOD FOR SOFT
Від чого я залишилася у захваті, а що не виправдало очікувань. Огляд на шампунь, два кондиціонери, мультифункціональний спрей та олійку для волосся Matrix
З брендом знайомлюся не вперше, навіть деякі продукти боксу знайомі. Загалом серія Food For Soft мені дуже сподобалася, детальніше аро кожен продукт далі 👇🏻
💚 Шампунь для зволоження волосся Matrix Food For Soft Hydrating Shampoo
У боксі була мила мініатюра 75 мл та 3 пробнички по 10 мл.
Пробники відкриваються складно, треба ножиці.
У баночки класна кришечка фліп-топ, закривається щільно.
Шампунь має дуже гарну перламутрову густу консистенцію молочного відтінку. Він трохи тягучий, дуже концентрований.
За це обожнюю професійні шампуні і загалом косметику для волосся - надзвичайна економність.
Одного пробника 10 мл мені вистачає на 2 миття голови, тобто 4 намилювання.
▫️ Аромат фруктовий, приємний, в міру насичений. Легко відчувається після змивання.
У складі містить гіалуронову кислоту для зволоження й утримання вологи всередині волосини, олія авокадо для живлення.
🫧 МОЇ ВРАЖЕННЯ ВІД ВИКОРИСТАННЯ:
- шампунь гарно очищає мій нормальний тип шкіри голови
- доволі приємне зволоження волосини, вона не пересушене навіть без використання кондиціонеру
- після шампуню присутній легкий об‘єм, волосина НЕ переобтяжена
- очищення вистачає на 3-4 дні, що для мене стандартно
Моя оцінка: 10/10
Його я б з радістю повторила у більшому об’ємі.
💚 Кондиціонер для зволоження та полегшення розчісування волосся Matrix Food For Soft Detangling Hydrating Conditioner
Цього кондиціонеру у боксику було всього 3 пробничка по 10 мл.
Дуже шкода, бо спойлер: я в захваті від нього 🤭
Пробники так само складно відкриваються, на допомогу лише ножиці ✂️
У кондиціонеру щільна консистенція, що нагадує маску. Через це він також дуже економний. Пробника 10 мл вистачило на 2 рази, волосся нижче лопаток.
▫️ Аромат у стилі лінійки, смачний фруктовий.
У складі так само гіалуронова кислота для зволоження й утримання вологи, олія авокадо для живлення. Також містить силікони, для кого це важливо. Екстракт розмарину, молочна кислота додатково доглядають за волоссям.
💆♀️ ВРАЖЕННЯ ВІД ВИКОРИСТАННЯ:
Моє волосся пористе, ламке, сухе.
- кондиціонер ідеально згладив, дійсно наситив волосся вологою
- волосся стало більш сяючим і слухняним
- дуже легко прочісується, навіть пальцями
- м‘яким на дотик волосся відчувалося ще під водою, а після сушіння ще більше
Моя оцінка йому 100/10 ❤️🔥
Ну дуже потужна штучка, адже за 2 хвилини розгладила моє пористе неслухняне волосся. Ще й такий економний. Точно треба брати повнорозмір.
💙 Кондиціоне р для живлення та надання блиску волоссю відтінків шатен та темний блонд Matrix Total Results Brass Off Conditioner
Цей кондиціонер з іншої лінійки. У боксику був у мініатюрі 50 мл.
Туба м’яка, кришка фліп-топ закривається щільно.
Кондиціонер щільної текстури лілового кольору.
▫️ Аромат легкий косметичний, не такий солодкий, як у попередніх засобах.
Призначений для нейтралізації небажаних жовтих/мідних відтінків на волоссі темний блонд та шатен.
Склад у засобу, як на мене, доволі слабкий. Зі зволожувачів гліцерин і олія соєвих бобів. Також присутні силікони, цетеариловий спирт.
МОЇ ВРАЖЕННЯ:
- злегка пом’якшує волосся;
- нейтралізує саме мідні/руді відтінки, але залишає жовтий/золотистий;
- на жаль, виявився надто слабким для мого пористого волосся;
- відтінок злегка змінився, АЛЕ волосся стало більш тьмяним
Кондиціонер взагалі не сподобався. Але не зробив гірше. Просто його виявилося недостатньо і в цілях пом’якшення, живлення, і в цілях нейтралізації надмірної жовтизни.
Моя оцінка: 3/10
💗 Мультифункціональний спрей-догляд для волосся 20-в-1 Matrix Miracle Creator
З цим спреєм я знайома давніше, також у форматі мініатюри. Після цього взяла повнорозмір, бо дуууже сподобався мені.
У боксі також очікувала мініатюра об‘ємом 30 мл.
Спрей-дозатор функціонує добре.
▫️ Аромат спрею подобається найбільше з усіх, бо пахне цукерками і фруктами, дуже смачно. Залишається на волоссі.
❗️ Найзручніше наносити спершу розтерши між долонями, бо спрей густий, молочковий.
Детальніше уже розповідала про нбого у дописі - https://club.makeup.com.ua/post/36656/
Тому щоб не повторятися, я коротко підсумую:
- розгладжує навіть дуже неслухняне, тонке і пористе волосся
- додає блиску
- пом‘якшує
- працює як термозахист
- економний у використанні
Моя оцінка: 10000/10 ❤️🔥
Обожнюю.
💚Мультифункціональна олійка-сироватка Matrix Food For Soft Multi-Use Hair Oil Serum
Олійка представлена у щедрому об‘ємі 50 мл. Запакована у картонну коробку.
Дозатор у форматі піпетки, наконечник мякий, тому легко контролювати кількість.
▫️ Текстура безбарвна, доволі рідка, але на дотик масляниста і поживна.
▫️ Аромат фруктовий, солодкий, але не приторний, уже тут я відчуваю конкретно авокадо, який розбавляє солодкість. Також залишається на волоссі.
Склад олійки насичений олією авокадо та гіалуроновою кислотою, як і інші засоби лінійки. Також містить силікони, олію соняшника, екстракт розмарину.
✨ МОЇ ВРАЖЕННЯ:
- миттєво розгладжує волосся
- залишає приємний аромат
- виконує функцію термозахисту
- волосся виглядає більш гладким і зволоженим
Великий плюс, що вона підійде для будь-якого типу.
❗️АЛЕ з нею слід бути обережною, бо дуже легко переборщити через насичену маслянисту текстуру. Крім того, текстура рідка, тому олійку "ловлю", витікає. За це і зніму бали.
Моя оцінка: 8/10
Гарна зволожуюча, розгладжуюча олійка з певними нюансами у використанні.
Далі показую результат на волоссі.
ДО/ПІСЛЯ. Фото та відео волосся після описаних вище засобів
Загалом мені дуже сподобалася лінійка Food For Soft, вона наче створена для мого примхливого пористого неслухняного волосся.
А от кондиціонер Matrix Total Results Brass Off Conditioner я не зовсім зрозуміла, не залишив приємних вражень. Для мого волосся виявився слабким і малоефективним.
Коментарі (0)