saybeautyk

Splash | Mint And Lemongrass Mouthwash

Сьогодні хочу поділитись з вами своїм досвідом використання оарліскувача від бренду Splash.

Я завжди надмірно слідкую за гігієною ротової порожнини і використовую ополіскувачі не лише для свіжості подиху, а ще й для швидшого загоєння слизової оболонки, бо в мене бувають роздратування і царапинки.

Цей ополіскувач представлений у пузатій непрозорій пляшечці обʼємом 200 мл, з маленькою кришечкою (тому треба або наливати ополіскувач в ложку, а потім полоскати рот, або одразу набирати його з пляшки).

Мені дуже подобається дизайн флакону, бо він мінімалістичний і не кидається в очі, як наприклад у засобів з мас-маркету)

До речі, додатково на кришечці була наявна стрічка контролю відкриття 👌🏻

Цей ополіскувач має дуже делікатний і мʼякий склад, без спирту і агресивних ПАР.

Не можу сказати, що я є противником спирту у ополіскувачах для ротової порожнини, але все ж таки приємніше, коли його там немає.

Тут в основі вода, гліцерин і сорбітол (зволожувачі), ефірна олія листя мʼяти зеленої та лемонграсу (освіжають, мають антимікробний ефект), декілька консервантів і ментол)

За рахунок того, що склад максимально натуральний і безпечний, то і смак цього ополіскувача приємний і легкий, він не схожий на класичні ополіскувачі, до яких я звикла.

Тут зовсім немає солодкості, навпаки є невелика гірчинка (мабуть за рахунок лемонграсу), але вона не критична і ніяк не заважає.

Мята відчувається 50/50, я більше схиляюсь до відчуття тут цитрусів)

Сам по собі ополіскувач рідкий і прозорий, як водичка💦

Пахне ефірними олійками.

По ефекту - засіб гарно освіжає ротову порожнину, трохи охолоджує її і через цей охолоджуючий ефект створюється легке відчуття «оніміння» язика)

Сама ж свіжість ротової порожнини тримається доволі довго, годин 5-7 точно) також ополіскувач пришвидшує загоєння роздратованих ділянок слизової оболонки, що для мене є важливим.

Рекомендую спробувати даний засіб, якщо вам набридли класичні смаки мас-маркетських ополіскувачів для ротової порожнини і хочеться нових відчуттів)