Олія Dott для кутикули й нігтів
Ідеальний вибір для бездоганного манікюру
Я не уявляю догляду за руками та нігтями без олій, а також, це найкращі помічники у виконанні необрізного манікюру.
Майже 5 років олійки, ремувери та апельсинові палички - мій комфортний манікюр.
І мініатюрний флакончик олії Dott, з неймовірно зігріваючим ароматом грейпфруту, впевнено зайняв місце улюбленця.
З популярним у MUC брендом, мене познайомила Оксанка 🥰 ksnklb , яка і подарувала мені олійку.
Олія Dott представлена у мініатюрному флаконі з пензликом, об'єм 7,5 мл. Також, на MakeUp є більший флакон на 30 мл
Консистенція - дуже рідка, але концентрована, мені вистачає за один раз нанести олію на всі пальці, не лише на зону навколо нігтів, але й на саму пластину.
Аромат - яскравий, свіжий, чутно ефірну олію грейпфруту. Мені дуже подобається, особливо на осіннє-зимовий період, додатковий релакс з цитрусовим ароматом
Пензлик - доволі короткий та тоненький з довгими ворсинками, краще б, навпаки. Але думаю, згодом, просто буду перевертати, щоб отримати олію і просто наносити пальчиком.
Тактильні відчуття - я завжди масажую зону, куди наносила олію, тому зайвої масності не має, засіб добре поглинається шкірою.
Суб'єктивно, я ще відчуваю зігрівальний ефект, за рахунок ефірної олії грейпфруту.
Мені комфортно з нанесенням цієї олії, я наношу її після миття рук, просто в процесі роботи за ноутбуком, щоб відволіктися, перед сном. Ніяких слідів в процесі навколо не лишається 😉
Олією для кутикули й нігтів "Грейпфрут" Dott 🍊 я користуюся майже півтора тижні, щодня.
На фото - манікюру та покриттю 4 дні, кутикулу я обробляю ремувером NUB (писала про нього тут 👉🏼 https://club.makeup.com.ua/post/42863/ )
Як я вже згадувала, олійки - це запорука успішного необрізного манікюру, так як вони забезпечують зволоження та живлення зони кутикули, відповідно вона тоненька, не розростається, а додатковий масаж з маслом допоможе її трохи відсунути.
Олія Dott з грейпфрутом дає швидке й тривале зволоження, манікюр виглядає свіжим, я була здивована, але кутикула тонесенька, ефект від нанесення накопичувальний і не зникає після миття рук.
Сміливо можу радити спробувати олію для нігтів та кутикули Dott, так, зараз великий вибір таких засобів, але повірте, ця ароматна крихітка дуже вдалий вибір ♥️
Комен тарі (0)