Фісташка

Тонувальна маска для волосся що підтримує мій блонд. Фото до-після

Тонувальна маска для волосся що підтримує мій блонд. Фото до-після

Нещодавно я зробила собі Air Touch, бо в мене з’явилося досить багато сивини. Ця техніка допомогла її приховати, і тепер я не виглядаю на +10 років старшою. У моєму натуральному волоссі досить багато теплого пігменту, і саме тому щоразу, коли я його висвітлювала, мала проблеми з рудим відтінком волосся. Навіть після тонування в салоні десь через 1-2 тижні у мене вже з’являється жовтий відтінок на волоссі. Через це я перестала фарбуватися в блонд. Зараз вирішила знову повернутися до цього, але вже більш систематично. Я запитала у перукаря про догляд та про те, як можна позбавитися цієї жовтизни. Звичайно ж, першою відповіддю було: ходити щомісяця на тонування в салон. Але з моєю роботою це не дуже зручно, і в мене не завжди буде час це робити, тому в перспективі я все одно буду ходити 2 місяці без тонування, що виглядатиме не так красиво. Тоді перукар порадила мені взяти цю маску з пігментом для того, щоб періодично робити тонування вдома.

Маска упакована в звичайну тубу, як, наприклад, кондиціонери. Нічого нового чи цікавого в пакуванні немає. Упаковка має стильний чорний колір з білими написами, які містять основну інформацію про продукт. Маска має трохи специфічний запах фарби, але це не дивно, адже вона і повинна фарбувати мені волосся.

Я наносила маску в резинових рукавичках, бо вона може пофарбувати мені шкіру та манікюр. Правила схожі на ті, що ми маємо при фарбуванні волосся звичайною фарбою. Тільки процес набагато простіший.

Спочатку я добре промиваю шкіру голови і довжину волосся. Оскільки протягом дня я завжди користуюся гелем, кремом та лівіном, це важливо: перед нанесенням фарби потрібно змити всі ці засоби саме з довжини. Звичайно ж, я не тру довжину, а просто м’яко розподіляю по ній піну, яка утворилася при митті шкіри голови. Зазвичай цього достатньо, щоб очистити довжину.

Далі я не наношу жодних кондиціонерів чи якихось додаткових засобів, а просто трошки промакую волосся рушничком. Воно повинно бути вологим, але з нього ні в якому разі не повинна капати вода. Після того як я трохи підсушила волосся рушником, я наношу в рукавичках маску з пігментом. Стараюся дуже добре її розподілити по волоссю, обережно прочісуючи так, щоб засіб покрив всю довжину волосся. Далі вдягаю звичайну шапочку для душу і ходжу так 10 хвилин.

Спочатку я, як завжди, зробила тест на пасмі. Взяла одне пасмо волосся з середини, щоб у разі чого не було видно. Намочила його, трошки підсушила і нанесла цю маску. Витримала її 5 хвилин, наступного разу витримала 10 хвилин. Тільки коли я переконалася, що маска не зробила мені ніяких поганих дій з волоссям, я почала робити тонування на всю довжину. Через 10 хвилин витримки маски змиваю все це проточною водою і далі використовую свою стандартну рутину.

Якщо чесно, я була трохи здивована результатом. Волосся стало дійсно холодного білого кольору. Звичайно, в мене є пасма, які недоосвітлилися, але я не хотіла робити дуже сильне висвітлення волосся, щоб його не зіпсувати. Тому видно, що є трошки рудуваті пасма всередині волосся. Але загалом воно пофарбувалося дуже добре: більш-менш рівномірно, відтінок був холодний і насичений. Це те, що мені було потрібно. Замість походу в салон, який зайняв би у мене кілька годин, я зробила собі гарний колір вдома за 15 хвилин часу

Такий результат, звичайно ж, не тримається місяць, як, наприклад, тонування, зроблене в салоні. У мене він поступово з кожним миттям голови вмивався десь протягом 2 тижнів. Це враховуючи, що я мию голову через день, тобто досить часто. Далі в мене є кондиціонер з фіолетовим пігментом, яким я просто підтримую трошки результат. Загалом маска дала дуже гарний колір, вона не висушила волосся. На фото видно, що волосся блискуче, воно не сухе. І, на мою думку, 2 тижні витримки — це досить гарний результат. Тому зараз я один місяць роблю собі домашнє тонування, а наступного місяця йду до перукаря, і так чергую ці 2 методи тонування.

Результат 10/10!