Ірина 🦋

Поживна професійна маска для обличчя

Поживна професійна маска для обличчя

Це мій другий засіб від ізраїльської компанії Holy Land Cosmetics 🇮🇱

Першим був цей крем з тоном, про який я вже розповідала https://club.makeup.com.ua/post/37960/

Ця компанія спеціалізується на професійній косметиці для шкіри. Серед високоякісних засобів догляду - живильна маска Bio Repair Cream Mask.

Основна дія:

🩵Поживна, відновлююча, відбілююча і підтягуюча.

🩵Пом’якшує шкіру і покращує її структуру.

🩵Розгладжує зморшки.

🩵Скорочує розширені капіляри, має антикуперозну дію.

🩵В післяопераційному періоді маскує плями, почервоніння, розширені капіляри і дисхромії

Вона робить шкіру ніжною і шовковистою на дотик, збільшує пружність, підтягує і знімає набряки. Маска захищає шкіру від негативних факторів зовнішнього середовища, має протизапальний ефект. Глибоке живлення шкіри з маскою від Holy Land Cosmetics здійснюється завдяки багатому складу засобу. Рослинні відновлювальні екстракти освіжають і омолоджують тканини, насичуючи їх необхідними живильними елементами. Олія жожоба багата на вітамін E, який стимулює регенерацію клітин, що значно продовжує молодість шкіри. Бджолиний віск володіє чудовими живильними властивостями, які сприяють загоєнню дрібних пошкоджень.

Активні інгредієнти:

🌿 Лізат біфідобактерій пом'якшує та живить шкіру, захищає від сухості та лущення. Зменшує глибину зморшок, повертає шкірі гладкість і еластичність.

🌿 Гідролізований колаген і еластин стимулюють природний синтез колагену й еластину в організмі. Зміцнюють структуру волокон, покращують тургор і візуально підтягують овал обличчя. Запобігають появі в'ялості та зморшок.

🌿 Токоферол — вітамін і антиоксидант. Прискорює обмін речовин і регенерацію тканин. Захищає від вільних радикалів, уповільнює старіння, вирівнює тон і рельєф шкіри.

🌿 Стеаринова і пальмітинова кислоти доповнюють гідроліпідну мантію, захищають від зневоднення й агресивного довкілля.

Поживна професійна маска для обличчя

Пакування: Скляна баночка, під крешечкою з логотипом HL, є захисна пластмасова мембрана. Маска додатковл запакована в картонну коробочку яка запаяна у слюду. Об'єм 50ml

Зовнішній вигляд: Консистенция досить густа масляниста, тримає форму. Гарного світло-блакитного кольору.

Аромат: Дуже легкий приємний, відчувається лише у момент нанесення.

Цю маску використовують як в салонному так і в домашньому догляді. Після відкриття рекомендується використовувати протягом шести місяців. Я брала цю маску разом з іншими на пробу у косметолога 15ml

Моя шкіра нормального типу, але є невеликий купероз на крилах носа та вікові зміни у вигляді невеликих мімічних зморшок

Використання для домашнього догляду:  1–2 рази на тиждень наносити маску тонким шаром на чисте обличчя, включаючи повіки, і шию та залиште на 15 хвилин.

Щоб підсилити процедуру, перед маскою рекомендується нанести зміцнюючий гель Bio Repair Cellular Firming Gel та/або концентровану олію Bio Repair з вітаміном Е.

В мене їх не має, тому наношу просто на чисте обличчя.

У використанні маска дуже зручна. Незважаючи на щільну текстуру, вона легко наноситься, при контакті зі шкірою ніби тане і без проблем розподіляється по обличчю, я наношу її тонким шаром і роблю якийсь час по ній масаж, вона комфортно ковзає під пальцями, колір маски стає світлішим після цього. Що мені не дуже подобається, що після масажу вона забарвлює пальці у блакитний колір 🩵, але вони легко відмиваються водою з милом 🧼. Обличчя при цьому не фарбується, не лякайтеся, ви не будете після неї Аватаром, хоча вперше коли я побачила свої руки після неї, у мене були такі думки 😂 Під час застосування маски, на шкірі немає жодних неприємних відчуттів. За 15 хвилин які її треба тримати вона не підсихає, просто трохи вбирається у шкіру.

Припиніть використання цього продукту, якщо у вас з'явиться почервоніння або свербіж. Не наносити на пошкоджену чи запалену шкіру.

Видаліть маску теплою вологою тканиною, залишки змийте водою, висушіть і нанесіть свій звичайний зволожуючий крем.

Змивається маска не відразу, потрібно докласти зусиль, особливо в районі пор на обличчі, я змиваю її просто теплою водою 🚿 без додаткових миючих засобів. Краще для цього скористатися силіконовою щіточкою, процес тоді буде швидше.

Після вмивання не має стягнення шкіри, мені навіть не хочеться завдавати ніякого догляду, шкірі її цілком достатньо 👌🏼

Також маска добре заспокоює шкіру після пілінгу. Знімає почервоніння, печіння, допомагає справлятися з лущенням. Також вона відмінно підійде і власникам сухої і чутливої ​​шкіри.

Як мені здалося, ця живильна маска має і моментальний, і накопичувальний ефект.

Після Bio Repair Cream Mask моя шкіра м'яка, гладка, насичена. Ефект видно навіть після першого використання. Зникає сухість, шкіра має здорове сяйво, дрібні зморшки не на завжди, аде на якись час трохи розгладжуються.

За час використання цієї маски вона не викликала жодних негативних ефектів. Пори не забила та висипання не спровокувала. Хочу відмітити, що маска має дуже економічну витрату, її не треба наносити щільним шаром, тоненького буде достатньо.

В цілому дуже комфортна і приємна маска, незважаючи на нешвидкий процес її змивання 😉

Чи знайомі ви із засобами Holy Land? Може якісь у вас були, які вам сподобалися, або навпаки не справили враження, ділитесь в коментарях 🤗