Жіноча бритва. Мініму м подразнень.
Засоби для гоління.
Оскільки близько року тому я придбала лазерний епілятор для використання в домашніх умовах, то відповідно необхідність користуватися бритвою значно зменшилася, але не повністю, бо деякі ділянки й досі потребують періодичної епіляції.
Моя шкіра дуже чутлива, тому буквально кожне гоління навіть з виконанням всіх підготовчих процесів і догляду після процедури закінчувалося досить неприємно. Сильне подразнення на абсолютно всіх поголених ділянках ставало нав’язливою проблемою номер один. Використання самих різноманітних бритвених станків від самих бюджетних до більш дорогих давало мені приблизно однаковий результат. Проте саме ці бритвені станки не викликали негативних наслідків, а подразнення стало проявлятися мінімально.
По дизайну упаковки цей продукт нагадав мені дуже популярний бренд Gillette, але ж ні, виробник Своя лінія не настільки популярний та й вартість їх продукції значно менша. Так, основним фактором зменшення росту небажаного волосся і відповідно появи подразнень стало використання лазера (відгук на нього теж є https://club.makeup.com.ua/post/21008/), але в моменти, коли бритва буде все-таки необхідна, я повернуся саме до цього товару, адже не бачу сенсу переплачувати.
Коментарі (0)