Анастасія Фоміна

Любите робити яскраві мейки?Ця малютка для вас🧚🏻

Любите робити яскраві мейки?Ця малютка для вас🧚🏻

Взагалі я ніколи не робила яскраві мейки,але палетка від Parisa Cosmetics Cult Of Perfection Eyeshadow Palette змусила мене закохатися в ці неймовірної краси відтінки.Ці відтінки зеленого різних підтонів,жовтого та двох яскравих сяючих глітерних відтінків надихнули мене на креатив,який я ніколи не робила.

Любите робити яскраві мейки?Ця малютка для вас🧚🏻

В мене палітра під назвою Impression.

Палетка дуже якісна,причому як і по якості тіней,так і по якості пакування,відтінки пігментовані(я наносила їх без бази),є два матових відтінка,один з дрібними блистівками(які особливо не помітні) і два глітерних відтінки з різними підтонами.

Особливо подобається підбір кольорів,які круто міксуються між собою. Взагалі мені дуже імпонує ,коли кольори в палетці підібрані так,що роблячи макіяж не треба вигадувати та підбирати,що з чим поєднати,впринципі в цій палетці є чіткі варіанти комбінації відтінків,це зручно.

Відтінок Extesy це підпал🔥він для мене головна зірка цієї палетки.

Палетка мініатюрна за своїми розмірами,що зручно(не займає багато місця),відтінки не пилять особливо,звичайно глітерні трошки можу осипатися,але не критично.Матові мають хорошу підментацію,але для отримання більш яскравої передачі кольору рекомендую наносити набиваючись рухами або вологим способом.

Я залишилася в захваті від цієї палетки та вже планую,яку купити ще.