Ірина 🦋

Нішевий парфум Ex Nihilo Atlas Fever

Нішевий парфум Ex Nihilo Atlas Fever
Нішевий парфум Ex Nihilo Atlas Fever

Atlas Fever це перший парфум від французького 🇫🇷 будинку Ex Nihilo, який мені захотілося придбати у великому об'ємі

Рік випуску: 2017

Парфумер: Shyamala Maisondieu

Oбʼєм флакону: Аромат представлений в 100 та 50ml, так само є мініатюра 7,5ml та пробник 2ml

Стать: унісекс

Тип аромату: гурманські, східні
Початкова нота: Ладан, Червоні ягоди
Нота серця: Нарцис
Кінцева нота: Боби тонка, Білий кедр, Ваніль, Гуаяк, Дуб, Сандал

Нішевий парфум Ex Nihilo Atlas Fever

Аромат солодкий деревно-ванільний, зовсім трохи квітів, за рахунок дерева не скочується в гурманіку, з'їсти його не хочеться. Сандал тут без розсольної ноти, надає аромату кремовість і теплоту.

Ладана та ягід в ньому я не відчуваю. Не дивлячись на його солодкі ноти, аромат цілком собі унісекс. Звучить дорого та стильно, як на жінці так і на чоловікові. Чоловіку він теж сподобався😉 При першому протесті на старті він мені навіть здався більше з ухилом у чоловічий бік, було щось трохи лікарське навіть, але чим більше аромат розкривався, він стає більш м'яким та пудровим. Він такий теплий та затишний, спокійний, стомлений, для мене дуже комфортний, не дратівливий. В ньому є пудровість, але не косметична, а як геліотропна.

Аромат більше на прохолодний час 🍂осінь-зима, але я зазвичай не поділяю аромати за сезонами, якщо мені аромат подобається, можу носити його цілий рік.

Стійкість у аромату хороша, наношу сутра і відчуваю на собі годин 7-8 точно але близько до шкіри. Мені здається шлейф у нього не великий десь до метру, аромат більш інтимний, чутимуть ті, хто поруч з вами, але він дуже привабливий. Але можу помилятися, на чоловіка поки не наносила, берегу😂 На одязі лишається дуже на довго.

З тими ароматами, що його порівнюють на парфумерних сайтах, я маю This is Her Zadig & Voltaire, але мені вони зовсім не схожі, ні на старті, ні в базі.

Та Psychedelic Love Initio Parfums Prives, з цім у базі схожості більше, але Initio більш сильний, гучний, шлейфовий та більше жіночий. У цих двох є пудровість в ароматі. Вони зовсім не клони, просто є щось спільне у розкритті аромату.

Він гарний і вдень, і ввечері. Мене п'янить і хочеться його постійно вдихати.

На мені у базі стає трохи більш пряним та гурманським 😉

Тепер це наступний аромат, який я хочу у флаконі

А ви знайоми з ароматами Ex Nihilo? Можливо у вас є улюбленці серед них?