Pilirina 💛💙

З цією новинкою NIVEA потрапила в ціль

З цією новинкою NIVEA потрапила в ціль
З цією новинкою NIVEA потрапила в ціль

Якісні креми для зони навколо очей для мене ще та знахідка, бо шкіра в періорбітальній зоні ніжна і тонка, підшкірна клітковина рихла, а судини розташовані близько до поверхні.

Сьогодні хотілося б поділитися враження про новинку - зміцнюючий крем для шкіри навколо очей проти зморшок

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Eye Cream, який заявлений виробником як антивіковий. Всі ніби ми і знаємо, що у мас-маркеті вікової позначки не існує, але тут я погоджуся з цим. Поясню чому. Спойлер: крем мені сподобався.

Давайте розберемося для початку, що таке Q10?

Коензим Q10 (Убіхінон) - вітаміноподібна речовина, яка є в кожній клітині нашого тіла. Основне призначення - регуляція енергетичного обміну. Q10 навіть отримав прізвисько «свічка запалювання клітин». Елемент, що має сильні антиоксидантні характеристики, захищає клітини від руйнівного впливу окисних процесів, вірусів і бактерій. У молодому віці організм виробляє достатню кількість коензиму. Однак з віком процеси синтезу уповільнюються, що сприяє активації процесів старіння. Поповнити нестачу мікроелемента допомагають спеціальні косметичні засоби.

Крем багатий коензимом Q10 та креатином (азотовмісна карбонова кислота) - природними інгредієнтами, відомими своїми антивіковими та зміцнюючими властивостями. Він дійсно бореться з мімічними зморшками, роблячи шкіру навколо очей більш гладкою та еластичною, бо інтенсивно зволожує.

Крем запакований у класичну пластикову тубу в стилі Nivea з біло-синім оздобленням. Вона пластична, тож з неї безпроблемно можна видавити потрібну кількість крему.

Текстура на перший погляд легка, але коли розноситься під очима, відчуваю щільність крему. Двох крапель вистачає, щоб заповнити шкіру під очима.

Мої відчуття від використання NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Eye Cream:

✔️ Жирненька текстура, але мені вона подобається, бо швидко всочується і гарно зволожує шкіру.

✔️ Не залишає після вбирання жирного блиску або відчуття плівки.

✔️Дійно візуально розгладжує мілку сітку під очима. Нехай і візуально, але ефект є.

✔️ Гарно не тільки зволожує, а й живить шкіру під очима.

✔️Не скочується під очима.

✔️ Не викликав алергію, хоча я ще той алергік.

✔️ Не пече.

По всьому вищесказаному зроблю висновок: крем підійде навіть для дівчат із чутливою і досить тонкою сухою шкірою навколо очей будь-якого віку, класно поживить антивікову, як у мене, шкіру. Мені він дуже сподобався. Тож, якщо шукаєте базовий поживний кремчик на холодний сезон, можу сміливо рекомендувати NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Eye Cream.