Strange Love

Tigi Bed Head Foxy Curls Contour Cream

Tigi Bed Head Foxy Curls Contour Cream

Я багато років шукала ідеальний засіб для догляду за своїми кучерявим волоссям, і, нарешті, знайшла його! Крем Tigi Bed Head Foxy Curls Contour Cream став моїм фаворитом.

Цей продукт дійсно працює. Він надає моїм локонам чіткої форми, робить їх пружними і блискучими. Мені подобається, що він не обтяжує волосся і не залишає ефекту склеєних пасм, якщо наносити його в міру.

Крем чудово підкреслює природну хвилястість і кучерявість, надаючи локонам чіткої форми та пружності. Він ефективно бореться з пухнастістю, роблячи локони більш слухняним і гладким. Пасма виглядають здоровими, блискучими і доглянутими.

На відміну від багатьох інших стайлінгів, цей крем не сушить волосся, а навпаки, дбайливо доглядає за ним.

Крем має легку текстуру, сходу на кондиціонер, яка легко розподіляється по волоссю і не обтяжує його.


Для досягнення найкращих результатів, я наношу 1-2 нажаття помпи крему на вологе волосся після миття. Важливо, щоб волосся було достатньо вологим, я б навіть сказала мокрим. Чим вологіше волосся, тим рівномірніше розподілиться засіб. Потім я жмакаю волосся, вижимаючи воду з надлишками засобу. Тоді на поверхні локонів утворюється каст, який за кілька годин сходить сам по собі, не залишаючи скоеїних кінчиків. Якщо ж нанести надто багато засобу, то волосся буде виглядати так, наче ви його залили лаком: тверде, колюче і неживе.


Tigi Bed Head Foxy Curls Contour Cream – це універсальний засіб для догляду за кучерявим волоссям. Він поєднує в собі ефективність стайлінгу та дбайливий догляд за волоссям. Якщо ви шукаєте засіб, який допоможе вам підкреслити природну красу ваших локонів, обов'язково спробуйте цей крем..

Tigi Bed Head Foxy Curls Contour Cream
Tigi Bed Head Foxy Curls Contour Cream