saybeautyk

Joko Blend | Spicy Vetiver

Я вже розповіла про нову пафумовану лінійку Vanilla Blossom від Joko Blend (яка нагадує мені відголосками Баккару), а тепер хочу розказати про зовсім протилежний аромат - пряний ветивер)

Тут також гель для душу і лосьйон для тіла, і спочатку, послухавши аромати з баночок, мені подумалось «ну нічого особливого, свіжачок», а я ж більше по солодким нотам.

Але варто було спробувати ці засоби саме на тілі - і я закохалась)

Гель для душу повністю повторює дизайн попередньої рожевої лінійки (як і лосьйон для тіла). Відрізняється лише сам колір пляшечок.

Це пластикові прямокутні баночки, що зручно лежать в руці і не вислизають.

Гель для душу має дозатор у вигляді кришки фліп-топ, а лосьйон - помпу.

Гель для душу має середньої густоти консистенцію, вона не розтікається швидко, але і не тримає форму, як желе.

По кольору він прозорий з жовтуватим відтінком.

Засіб створений на основі мʼяких миючих речовин, у формулі немає агресивних ПАР по типу SLS, SLES, ALS і тд.

Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl betaine, Sodium Olivoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate - це все мʼякі, природні ПАР, що чудово підходять для всіх типів шкіри, в т.ч. для сухої та чутливої.

У формулі також присутні зволожуючі ігредієнти (сорбітол, алантоїн), екстракт зеленого чаю.

Цей гель для душу дає гарну, пишну піну. Не дивлячись на свою мʼякість, він дуже добре очищає шкіру від забруднень і не пересушує її та не стягує.

Залишає після себе аромат, що сидить близько до шкіри, але тримається ще годинку-півтори точно 💔

Лосьйон для тіла має приємну, легеньку формулу, консистенція його нагадує мені нежирне молочко, що трохи розтікається по шкірі.

Не лишає по собі липкості чи жирності, білих розводів, швидко вбирається і після цього не відчувається на шкірі плівкою.

Дає помірне зволоження, якого мені вистачає з вечора до ранку і навпаки.

Склад тут теж приємний, він не містить мінеральної олії та інших комедогенних компонентів.

Натомість лосьйон має у складі олію кокосу, каприлові тригліцериди, екстракт квітів гарденії та орхідеї, а також олії пачулі та кедру.

Текстура ніжна, молочкова.

А запах тут просто чудовий.

З пляшки вперше він мені здався свіжим, унісексовим в якійсь мірі, але коли я прийняла душ з гелем для душу Spicy Vetiver (а потім ще і посилила шлейф лосьйоном), моя думка повністю перевернулась.

Аромат все ж таки жіночий, він ніжний та зухвалий водночас.

• Верхні ноти: імбир, бергамот

• Ноти серця: зелений чай, троянда, бензоїн

• Базові ноти: деревина, пачулі, ветивер

Аромат гучний як для подібних засобів, він тримається на шкірі протягом декількох годин (а якщо прям принюхатися напряму - я навіть ввечері чую зі шкіри відголоски).

Зелені ноти тут дуже гарно збалансовані деревними, саме комбінація пачулі з ветивером дає пряність, яка є родзинкою цього аромату і робить його таким, що запамʼятовується.

Ці спецієві нотки не дають аромату скотитись у просто класичний свіжий, яких мільйон, вони роблять його справді особливим.

Густий, насичений і водночас з присмаком зеленого чаю з бергамотом - він дійсно шикарний і, якщо бути чесною, заполоняючий собою все навкруги. Аромат підійде як для літа, так і для зими - він універсальний. Наразі фаворит серед трьох 💚

29 вересня, 2024
saybeautyk
29 вересня, 2024