krislemly

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Новий місяць - нове тестування. Цього разу до мене приїхав боксик з мініатюрними та одним повнорозмірним продуктом від Matrix. Бренд цей люблю, з деякими продуктами я вже знайома, тому дуже було цікаво спробувати інші.

Подивимось, що я натестувала?

Шампунь Matrix Food For Soft Hydrating обіцяє нам ефективне очищення та живлення волосся.

Аромат чудовий — свіжий і приємний, з легким квітковим відтінком.

Консистенція шампуню середня: не занадто рідка, але й не занадто густа, що дозволяє легко дозувати продукт.

При нанесенні шампунь добре піниться, що дозволяє легко розподілити його по всій довжині волосся. Я зазвичай мию волосся двічі, і в обох випадках він прекрасно очищав, не залишаючи відчуття тяжкості. Шампунь ідеально очищує корені та довжені волосся від забруднення.

Після змивання волосся виглядало чистим і свіжим. Я помітила, що воно стало більш м'яким на дотик.

Ще один плюс — шампунь не викликав алергічних реакцій, що для мене є важливим критерієм при виборі продуктів для догляду за волоссям.

Формула кондиціонеру Matrix Food For Soft з олією авокадо та гіалуроновою кислотою обіцяє надавати зволожувальну, живильну і відновлювальну дію навіть на дуже пошкоджене, ламке та сухе волосся.

Консистенція кондиціонеру кремова, але досить легка, що дозволяє легко його наносити на волосся.

Я наносила бальзам на вологе волосся після шампуню, розподіляючи його від середини до кінчиків. Інструкція рекомендує залишати бальзам на 3-5 хвилин, але я завжди стараюсь витримувати хвилин 10 для кращого ефекту.

Оскільки я мала повний розмір цього засобу після місяця використання я помітила, що волосся стало більш блискучим і шовковистим. Кондиціонер дійсно живить волосся, і я відчуваю, що воно стало міцнішим. Я помітила, що воно набагато легше розчісується. Особливо вражає, як кондиціонер зменшує електризацію волосся, що для мене дуже важливо в холодну пору року.

Тому я дуже задоволена цим засобом. Він справді покращив стан моїх волосся, впевнена, що придбаю його ще не один раз.

Кондиціонер Brass Off має зволожує волосся, дарує неперевершений блиск і полегшує розчісування та укладання.

Кондиціонер жодним чином не впливає на відтінок волосся, як це зазначено у назві. Хоч я і дуже переживала стосовно цього моменту.

Аромат приємний, легкий, і залишається на волоссі навіть після висихання, що мені дуже подобається.

Кондиціонер має густу, кремову текстуру, яка добре розподіляється по волоссю. Приємно, що засіб не тече і залишається там, де його нанесли. Для досягнення максимального ефекту я залишала кондиціонер на волоссі на 10 хвилин.

Вже під час змивання, помітила, що волосся стало неймовірно м’яким і шовковистим. Я зазвичай борюся з плутаниною, але з цим кондиціонером розчісування стало набагато легшим. Він також значно зменшує електризацію, що є великим плюсом.

Після використання волосся виглядає здоровим і блискучим.

У загальному, я дуже задоволена результатом і обов’язково продовжу використовувати цей кондиціонер.

Мультифункціональний спрей-догляд для волосся, який обіцяє виконувати 20 різних функцій догляду. З цим засобом я добре знайома, раніше мала повнорозмірний флакон, тому враження гарно сформовані.

Аромат досить інтенсивний та солодкий, тому може трішки перебивати парфуми, тримається на волоссі кілька годин після нанесення.

Текстура спрею дуже легка але при цьому кремова. Спрей легко розподіляється по волоссю, швидко вбирається і не створює липкого ефекту.

Я використовую спрей після миття волосся для зволоження і захисту під час укладки. Він чудово справляється із завданням розплутування волосся, полегшуючи розчісування. Моє волосся схильне до пухнастості, особливо під час вологої погоди, цей засіб дійсно допомагає мені зберегти його гладким. Спрей чудово розгладжує волосся і робить його більш слухняним.

Однією з найбільших переваг є термозахист. Після використання фена волосся залишається м'яким і не виглядає пересушеним. За достатньо довгий термін використання цього спрею, якість мого волосся не погіршилась, що свідчить про надійний захист.

Мультифункціональна олійка-сироватка обіцяє нам забезпечуючи захист від ламкості та посіченості. Засіб має термозахисну дію, завдяки чому підійде для тих, хто часто використовує фен або стайлери з дією високих температур.

Олійка має легкий, ненав'язливий аромат, який тримається на волоссі кілька годин, не перебиває парфуми.

Вагомим плюсом є текстура олійки. Іноді олії для волосся можуть бути надто важкими і обтяжувати волосся, але цей засіб має легку формулу. Вона швидко вбирається і не залишає відчуття жирності.

Після нанесення волосся стає помітно м'якшим, зволоженим і блискучим. Особливо олійка добре пійде для тих, у кого сухі або пошкоджені кінчики – після регулярного використання кінчики виглядають здоровішими, менше січуться. Також добре вона справляється з пухнастістю волосся. Після нанесення волосся стає гладким і слухняним. Олійка також полегшує процес розчісування і робить волосся слухняним під час укладки. Найбільше подобається те, що волосся не виглядає обтяженим чи жирним, якщо використовувати засіб в помірній кількості.

І звісно, для того, щоб показати, як працюють ці засоби на моєму волоссі додаю фотографії До/Після.