Олена В

Гідрогелеві маски Joko Blend

Гідрогелеві маски Joko Blend
Гідрогелеві маски Joko Blend

Гідрогелеві маски Joko Blend-це просто знахідка. Їх дуже легко готувати,приємно наносити, дуже легко знімати і вони дієві. Всі гарно зволожуть, мають легкий ліфтинг ефект і головне: неймовірно пахнуть.

Тому нанесення маски Joko Blend-це процедура три в одному: зволоження, ліфтинг і ароматерапія.

У мене давно в фаворитах Маска гідрогелева Bourbon Rose Hydrojelly Mask. Спочатку купувала в пакетиках, але потім перейшла на відерця. Так вона мені полюбилась! і відерце значно економічніше.

Отже, Bourbon Rose Hydrojelly Mask.

В відерці 200 грам. Його вистачить на довго.

Призначення:відновлення, зволоження, очищення Інгредієнти:колаген

Аромат: просто неймовірний. Для тих хто полюбляє солодке. Пахне рожевим рахатом лукумом (той що з троянди). Аромат такий ніжний,огортуючий. І коли лежиш в масочці-пахне вся квартира. А потім навіть після змиття шкіра деякий час пахне трояндою!

Порошок маски сам по собі дуже мілкий. Тому треба обережно відкривати пакунок чи відерце щоб порошок не летів навкруги. І насипати в мисочку треба теж обережно! І намагатись сильно його не вдихати (бо лоскоче ніс).Саме в трояндовій масці є багато рожевих пелюсток. Мені це подобається.💕

Готувати таку масочку легко. Я розбавляю кип'яченою ледь теплою водою. 20 грам порошку і 60-70 гр води. Якщо чесно наливаю води по відчуттю і замішую до консистенції варення чи желе. Головне щоб не надто густа була чи рідка. Консистенція виходить неоднородна. Це нормально.

Наносить мені маску завжди чоловік. Бо краще її наносити лежачи ( самій собі лежачи наносити дуже незручно). Наносити треба швидко, щоб не загусла маска ще до нанесення. По масажним лініям. Можна на очі, губи.

Ніколи не було з нанесенням проблем.

І вуаля: лежиш собі хвилин 20, релаксуєш. Насолоджуєшся ароматом, відчуттями на шкірі. Головне щоб не дуже пристала до обличчя. Застигання починається за декілька хвилин. Потім вона пластифікується і стає як резина. Маска повинна наче давити на шкіру.

Знімається, на відміну від альгінатних, дуже легко. Знизу вгору. Одним пластом (ну може двома😂). Можна не змивати водою. Після маски дуже класно лягають сироватки та креми. І шкіра ну прям така гладка і видно що упруга.

Відчуття після: дуже гарне зволоження. Шкіра оксамитова, відпочивша, свіжіша і навіть світліша. Є легкий ліфтинг ефект. Якщо робити регулярно, то ефект буде тривалішим! Мені подобається що шкіра гладенька і щільніша.

Glucose, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Silica, Rose Petals, Soluble Collagen, Rose Flower Extract, Sodium Pyrophosphate, Fragrance.

Гідрогелеві маски Joko Blend
Гідрогелеві маски Joko Blend
Гідрогелеві маски Joko Blend
Гідрогелеві маски Joko Blend
Гідрогелеві маски Joko Blend

2. Joko Blend Youthful Elixir Hydrojelly Mask. 20 грам

Маска світло жовтого кольору. Запах у неї ванільного печива. Солодкоїжкам точно сподобається.

Призначення:відновлення, зволоження, ліфтинг, освітлення, тонізування Інгредієнти:ікра, гіалуронова кислота

Спосіб приготування такий самий.

Ефект після: дуже гарне зволоження, непогана тонізація, покращення тургору і легке відбілення. Обличчя після свіже і підтягнуте. Аромат на шкірі триває деякий час.

Шкода що фото не передає відчуття на шкірі і її шовковитість.

Glucose, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Silica, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Caviar Extract, Sodium Pyrophosphate, Calcium Titanium Borosilicate (and) Iron Oxides (and) Tin Oxide (and) Titanium Dioxide, Fragrance.

3.Маска гідрогелева Cornflower Glow Hydrojelly Mask. 20 грам.

Порошок тут з квітами волошки. Така гламурна масочка. І що мені подобається: після шкіра сяє наче зсередини. Добре зволоження і масочка надає щільності шкірі.

Призначення:відновлення, від подразнень, для сяяння, заспокоєння, звуження пор
Інгредієнти:волошка, мочевина, пептиди

Glucose, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Silica, Centaurea Cyanus Petals, Centaurea Cyanus Flower Extract, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate (and) Lecithin (and) Glycerin (and) Phenoxyethanol (and) Aqua/Water, Sodium Pyrophosphate, Fragrance.

4.Маска гідрогелева Beta-Carotene Calendula Hydrojelly Mask.20 грам

Ця масочка підійде для чутливої шкіри, добре пом'якшує шкіру, знімає почервоніння. Додає сяяння.

Призначення:відновлення, від подразнень, живлення, зволоження
Інгредієнти:календула, ретинол

У масочці теж є маленькі пелюстки в порошку. Дуже мило.

Порошок світло жовтого кольору. Із усіх масок саме ця найбільш пластична і найдовше не загусає. Тому її найзручніше наносити. Але вона має найгірший аромат з усіх. Виражений порошковий.

Але ефект теж непоганий: знімає покрасніння і теж добре зволожує і живить шкіру.

Glucose, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Silica, Calendula (Calendula officinalis) Powder, Calendula Officinalis Flower Extract, Sodium Pyrophosphate, Retinol Palmitate, Fragrance.

Виробник рекомендує робити маски 1-2 рази натиждень. Але я іноді роблю частіше.

Якоїсь великої різниці в дії між ним не помітила. Всі добре зволожують і мають легкий ліфтинг ефект. Просто жовта і рожева ще і дуже солодкі. А з волошкою- красива .

Висновок: дуже рекомендую ці масочки додавати в б'юті рутину. Це не пустишки-маски, вони дієві. Вони ультра легкі в користуванні. Неймовірно зволожують шкіру, додають сяйва, шкіра після них виглядає відпочившою. І коли на постійній основі користуєшся ними, то бачиш з часом різницю, бо є ефект накопичення.

Відерця виходять економічнішими.

Дякую за цікавість до допису!💜