Аніта

Цукровий скраб для тіла "Bubble gum"

Цукровий скраб для тіла "Bubble gum"
Цукровий скраб для тіла "Bubble gum"

Для того, щоб шкіра залишалася здоровою та підтягнутою, важливо приділяти увагу додатковим процедурам догляду за тілом. Одна із процедур це скрабування шкіри, яка допомогає очистити епідерміс від небажаних забруднень і ретельно відлущує ороговілі частинки. Мені хотілося для цієї процедури придбати якийсь новий скраб і на сторінках makeup я знайшла Цукровий скраб для тіла "Bubble gum" від українського бренду Lapush. Засіб виготовлено на основі цукру та солі, які забезпечують ефективне скрабування шкіри. Також скраб допомагає зменшити прояви розтяжок і целюліту, покращує кровообіг, тонізує, відновлює втрачену пружність та еластичність.

Головні компоненти:


🫒Оливкова олія - має пом'якшувальні, зволожуючі та антисептичні властивості.
🍇Олія виноградних кісточок прискорює регенерацію клітин шкіри, нормалізує вміст підшкірного сала.
🥜Мигдальне масло зменшує розтяжки і відновлює пружність втомленої, млявої шкіри.
💊Вітамін Е зміцнює капілярну сітку та прискорює оновлення епідермісу.

Пакування: кругла пластикова баночка, зі звичайною кришкою закруткою, дуже зручна, об'єм 250 мл, вага самого скрабу 300 грам. Під кришкою додаткове пакування - захисна плівка. Баночка прозора тому одразу видно, що в середині. Мінімалістичний дизайн виглядає стильно.

Текстура густа та цукрова, з оліями, ніжно м'ятного кольору, хоча на сторінці makeup він синього кольору. Дуже приємна на дотик, при контакті з водою одразу тане і трошки пінеться.


Аромат одразу відчувається при знятті захистої плівки, він насичений, не хімозний. Тонкий та солодкий запах жувальної гумки одразу переносе мене у дитинство. Хочеться взяти скраб і побігти приймати душ.

Протипоказання:
Індивідуальна чутливість до компонентів засобу. Перед першим використанням рекомендується перевірити на алергічну реакцію.

Особливості Bubble gum Body Scrub от Lapush:

- відлущує ороговілий шар епідермісу, не травмуючи шкіру;
- добре зволожує та живить;
- заспокоює подразнення, активізує процеси регенерації;
- бореться з «апельсиновою кіркою» та розтяжками;
- відновлює втрачену еластичність і пружність;
- залишає на шкірі легкий аромат жувальної гумки.

Мої враження
Мені сподобалась текстура скраба, вона гарно контактує з вологою шкірою. Наношу круговими масажуючими рухами. Цукор наче тане на тілі, скраб трошки пінеться, немов гель з додаванням скрабуючих часточок. Під час нанесення я помітила, що скраб змінив свій аромат, він став ментоловим, як м'ятна цукерка, дуже насичений запах, аж ріже очі. Це мене засмутило, бо я очікувала, що аромат залишиться саме Bubble gum, тієї смачної жуйки. Також колір скрабу відрізняється від того, що зображено на сайті і у відгуках дівчат я бачила різні кольори, можливо додають різну кількість барвника 🤷
А потім мене чекав ще один сюрприз. Я залишила скраб не декілька хвилин і зрозуміла чому саме змінився аромат. Скраб виявився з охолоджуючим ефектом, дуже сильно холодить шкіру. Це мені не сподобалося, бо я хотіла просто очищуючий скраб, а в описі цієї інформації не було. На літо можливо було б добре, для свіжості та бадьорості. Після душу цей ефект зберігається на тілі хвилин 20. Також деякий час відчувається на тілі аромат ментолу з легкою нотою Bubble gum.
Скраб добре очищує шкіру, ніжно її скрабує та не травмує. Легко змивається теплою водою, не залишає липких слідів але зовсім не живить шкіру, ніби в складі олії просто для галочки. Зараз у мене шкіра дуже суха і саме цей скраб взагалі не зволожує її але хоч ще більше не сушить. Шкіра стає трохи ніжнішою та м'якою, але ефект слабкий. Одразу після нього хочеться нанести додатково зволожуючий крем. Можливо на іншому типі шкіри він покаже себе інакше. Загалом враження 50/50. Але думаю, що більше не придбаю.