Чистикова Дар'я

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Щиро вдячна Makeup Club за можливість знайомитися з новими для себе брендами 🥰

Сьогодні хочу поділитися враженнями від використання боксику Matrix, який містить засоби з лінійки Food For Soft, а також спрей та кондиціонер для живлення та надання блиску волоссю з лінійки Total Results.

Я маю фарбоване тонке пористе волосся жирного типу, мию його переважно щодня. Чи підійшли мені засоби Matrix? Розповідаю далі ⬇️

Шампунь представлений у мініатюрі 75 мл та 3-х пробничках по 10 мл. Я почала з флакончику, кришечка у нього відкидна, як власне і у повнорозмірі.

Текстура щільна, засіб витікає з трудом, тому краще тримати флакончик догори ногами. Аромат має квітковий, колір — білий із сяючим переливом.

Шампунь підходить для фарбованого та для усіх типів сухого волосся. Націлений на додаткове зволоження, у складі є олія авокадо та гіалуронова кислота.

Враження від використання

Піноутворення гарне, розхід мінімальний, навіть якщо промивати його двічі.

А данним шампунем я промиваю волосся двічі, мені замало очищення за раз. Та чесно кажучи за другим разом не краще, очищення є, але не до скрипу. Моєму волоссю його мало, засіб максимально краде прикорневий об'єм.

З данним шампунем ви точно забудете про сухість, волосся перенасичене та перезволожене від самий коренів, для жирного типу волосся як у мене — волосся виглядає не свіжим майже одразу після миття.

Радити не можу, мені не підійшов. Навіть у комбо з моїм звичним кондиціонером — стан волосся у прикорневій зоні не тішить, воно виглядає брудним.

На тестуванні представлені 3 пробничка по 10 мл. Засіб націлений на такий же тип волосся як і шампунь, теж має у складі олію авокадо та гіалуронову кислоту.

Консистенція кондиціонера досить густа, навіть кремова, він добре тримає форму. Аромат аналогічний шампуню квітковий, за кольором жовтуватий.

Враження від використання

Як і аналогічні засоби його треба наносити відступаючи від коренів, виробник зазначає конкретно "з середини довжини і до кінчиків". При нанесенні волосся розгладжене та приємне на дотик.

Найулюбленіше, час витримки, всього 1 хвилина, це просто в саме серденько. Як і розхід продукту, він тут дуже мінімальний. При змиванні волосся в міру напитане та добре зволожене, не сплутане, гладеньке та блискуче.

Мені дуже подобається результат від цього кондиціонера. Обов'язково придбаю його у повнорозмірі 👌АЛЕ важливо наносити його подалі від прикорневої зони і у комбо зі звичайним шампунем (НЕ з шампунем лінійки Food For Soft).

Засіб на тестуванні представлений у повнорозмірі: картонна коробочка, всередені якої скляний флакончик з піпеткою, об'єм 50 мл.

Олійка-сиворотка прозора, масляниста, дуже ріденька. Аромат надзвичайно приємний та концентрований, солодко-квітковий. Активно відчутний у процесі нанесення, на волоссі не затримується, буквально за 10 хв повністю зникає.

До речі, засіб має термозахисну дію, завдяки чому підійде для тих, хто часто використовує фен або стайлери з дією високих температур. Може використовуватись як на вологе, так і на сухе волосся.

Враження від використання

Олійка миттєво вбирається та розгладжує волосся, роблячи його більш слухняним та блискучим. Живить та позитивно діє на посічені кінчики.

Гарний засіб, але для мого волосся не на щодень і не більше 1-2 крапель. Інакше може залишати відчуття жирності та обтяженості.

Представлений у мініатюрі: м'яка туба з відкидною кришечкою, об'єм 50 мл. Містить у складі гліцерин для зволоження волосся.

Консистенція щільна, кремова, із явним синім відтінком. Аромат косметично-квітковий, приємний та ледь помітний.

Засіб підходить для волосся відтінків шатен та темний блонд для нейтралізації жовтизни. Думаю ідеально його використовувати у комбо з шампунем цієї ж лінійки.

Враження від використання

Дуже активно насичуює волосся по всій довжині і максимально його зволожуює. Нажаль має волосся обтяжує занадто, воно важке, хоч і гарно сяє.

На колір особливо не вплинув, можливо потрібен більш тривалий час застосування.

Взагалом враження більш негативні у порівнянні із кондиціонером Food For Soft.

Представлений у мініатюрі об'ємом 30 мл. Дозатор-спрей трохи плюється, тому попереднього наношу засіб на долоні і вже потім розподіляю по довжені волосся.

Консистенція очікувано рідка, як молочко. Абсолютно не жирнить, не залишає липкості. Має активний, хоч і приємний аромат цукерок, котрий дуже довго відчувається на волоссі та може навіть конфліктувати з парфумами.

Враження від використання

Виробник зазначає безліч плюсів цього спрею, для себе я відмітила наступні: посилює блиск, робить волосся м’яким та слухняним, полегшує розчісування. Діє як хороший термозахист, після фену волосся живе та не пересушене.

З мінусів надто активна віддушка, придбала б у повнорозмірі, якщо б не вона 🤔

Загальні враження

Боксик вийшов неоднозначний, пропоную оцінити результат на волоссі візуально:

Фото 1: Шампунь + кондиціонер + олійка Food For Soft (після миття)

Фото 2: Шампунь + кондиціонер + олійка Food For Soft (+ 8 годин після миття)

Фото 3: Кондиціонер + олійка Food For Soft (після миття)

Фото 4: Шампунь + кондиціонер Food For Soft (після миття)

Фото 5: Кондиціонер для живлення та надання блиску волоссю + спрей Miracle Creator

Кондиціонер Food For Soft мене порадував найбільше, олійка-сироватка теж виявилася цілком робочим варіантом, хоч і не на щодень. Нажаль з іншими засобами багато нюансів, а шампунь взагалі провал, раджу обходити стороною власницям жирного типу волосся.

На цьому все, дякую за увагу ❤️