Anna_feerie

Роман для справжньої принцеси

Роман для справжньої принцеси
Роман для справжньої принцеси

В цьому шедеврі абсолютно все – від подачі, пакування, продуманого до дрібниць флакону до надзвичайного аромату – говорить про те, що перед нами не просто парфум, а витвір мистецтва, гідний королевських осіб! Мені дуже подобаються фруктові ноти в парфумерії, і ось персики найчастіше створюються за допомогою османтуса, та в тих ароматах, які я знала раніше, це саме стиглі та медові плоди, в Ellipsis же зовсім інша історія…

Роман для справжньої принцеси
Роман для справжньої принцеси

Коробка з синього оксамиту, прикрашена вензелями та золотими написами, одразу переносить нас в дорогий та розкішний палас, де живе принцеса. Важкі штори, парча, шовк та золоті статуетки – в такому інтер’єрі ця витончена скринька виглядає максимально органічно. Відкриваємо книгу і бачимо виконаний з важкого скла флакон, що нагадує кришталеві келихи пізнього середньовіччя. Золота кришечка, оснащена магнітним механізмом, листівка з описом нот та настроєм, який аромат прагне передати своїй власниці – тут ідеально абсолютно все, принцеса точно б зраділа такому дарунку!🥰.

І ось перше нанесення… Але що це? Такого дрібного розпилення принцеса не зустрічала ніколи, це більше схоже на ароматну пару, яка сідає на шкіру легкою вуаллю. Вже так не терпиться дізнатись, про що ж ця чарівна книжка? І ми поринаємо в роман…

Рано вранці, поки принцеса гуляла королівським парком, дехто зірвав свіжі персики та залишив в її кімнаті. Важке кришталево деко, наповнене пухнастими фруктами. Коли героїня повернулась до кімнати, її одразу оточив цей свіжий, солодкуватий аромат. Персики не перестиглі, навіть трошки зеленкуваті, тому їх запах настільки п’янкий, що нагадав принцесі диковинний фрукт манго, який привозили в палац іноземні купці.

Замріяна та трохи зачарована цією фруктовою феєрією, принцеса не помітила, як в неї на столі з’явився букет троянд з ірисами. Їх ніжний, солодко-медовий аромат доєднався до персикової сонати, але не заглушив її своєю гучністю, а доповнив, чаруючи пудровими мотивами.

Весь день принцеса перебувала в піднесеному настрої, адже парфумоване диво дарувало бадьорий та водночас мрійливий стан, а коли аромати стали тихішими, на шкірі залишився ванільно-персиковий післясмак…

Це лише перша глава, адже насправді я досі не знаю, чим закінчиться ця книга, та якщо чесно – зовсім не хочу, щоб вона закінчувалась. Мені подобається ця інтрига, коли іноді я чую саме медову троянду в пудрі, а часом персики настільки хрумкі та смачні, що забуваєш про осінь і переносишся в справжнісіньке літо. Тепер чекатиму на зміну сезонів, щоб дізнатися про метаморфози та нові сюжетні лінії цієї історії. Для мене це основне – коли парфум дарує емоцію, роблячи кожен день особливим ❤️.

Точно можу сказати, що Bibliotheque de Parfum Ellipsis - це аромат ніжності, свіжості та чуттєвості, а ще найбільш натуралістична нота зеленкуватого персика, яку можна собі уявити)). По стійкості на мені він тримається протягом 4-5 годин, далі залишаючись ближче до тіла. Якщо ви хочете відчути себе принцесою – то вам точно варто познайомитись з брендом, адже це щось дійсно особливе на нашому парфумерному ринку 🥰.