saybeautyk

Re.Care | Anti-Pimple Drying Lotion

Всім привіт! В честь того, що новий функціональний бренд косметики recare зʼявився у клубі, хочу поділитися своїми враженнями про один з пʼяти засобів, які мені вдалось протестувати.

Це просто шикарний локальний засіб для приборкання запалень, які завжди зʼявляються в самі незручні моменти.

Чесно кажучи, це мій перший засіб подібного формату, раніше я такими не користувалась.

Скляний флакон обʼємом 10 мл із винтовою кришечкою.

Дизайн у стилі бренду, в біло-рожевих кольорах.

Додатково засіб був упакований в картонну коробку, на якій вказана вся потрібна інформація для споживача.

Склад лосьйону дуже простий, але в цьому якраз і є його перевага:

💕Calamine: Комбінація оксиду цинку та оксиду заліза, має заспокійливу дію, знімає свербіж.

💕Zinc Oxide: Протизапальний та захисний компонент, заспокоює шкіру.

💕Kaolin: Натуральна глина, яка поглинає надлишок себуму (жир).

💕Camphor: Має охолоджуючу та заспокійливу дію.

💕Bisabolol: Заспокійливий агент, зазвичай отримується з ромашки.

Також є декілька емульгаторів та консервантів.

Засіб потрібно використовувати на чисту шкіру, попередньо збовтавши його в баночці і потім через ватну паличку нанести на запалення.

Думаю, не треба наголошувати на тому, що використані ватні палички не можна занурювати в засіб повторно)

Звичайно, найкраще наносити лосьйон на ніч, але за потреби я роблю це і зранку перед макіяжем, коли в мене є зайва годинка посидіти з ним.

Консистенція у цього лосьйону нагадує глиняну маску - на паличці вона засихає доволі швидко, тому не варто довго думати і наносити потрібно швидко🏎️

Наглядно показую результат від використання засобу за ОДНУ ніч. Я була в шоці, коли це побачила 😱

Хіба треба ще якісь доводи його дієвості?)

Звичайно, на великих підшкірних запаленнях лосьйон працює повільніше і не так ефективно, але це нормально.

Тому раджу звернути увагу на цей локальний засіб, якщо періодично вас турбують прищики/запалення і потрібно їх швидко прибрати.