Sasha_ua

Avenue Des Parfums Cherry Osaka

Avenue Des Parfums Cherry Osaka

Avenue Des Parfums Cherry Osaka - не просто гель для душу, це справжня парфумована насолодааа!

Хочу відмітити, що вся продукція бренду вирізняється дуже достойним дизайном.

Матовий флакон об'ємом в 200 ml виглядає так, ніби він щойно з полиці дорогого парфумерного магазину - мінімалістичний і стильний, вміщує всю необхідну інформацію про гель.

Прозорий пластик дозволяє побачити ніжно-рожевий колір продукту, а зручний дозатор забезпечує легке та економічне використання.

Гель має приємну, густу текстуру. При нанесенні на шкіру утворюється делікатна піна, яка швидко змивається водою, не залишаючи відчуття плівки. В результаті чого отримуємо ніжний догляд за шкірою та відчуття свіжості з дуууже приємним ароматом парфумів 🥰

Гель містить D-пантенол, алантоїн і гліцерин, які зволожують, пом'якшують і заспокоюють.

Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamide Dea, Panthenol, Decyl Glucoside, Allantoin, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinon, Limonene, Coumarin.

Безумовно, аромат гелю заслуговує окремої уваги. Cherry Osaka - це справжній вибух п'янкої і соковитої вишні, яка змішується з теплими нотами квітів і солодкої ванілі 🤤 Він одночасно підбадьорює та огортає теплом, і найприємніше - залишається на шкірі ще деякий час після душу. Такий ніжний, ненав'язливий шлейф, що його хочеться вдихати знову і знову. Це справді той аромат, який дарує гарний настрій зранку або під час вечірнього релаксу.

Бренд Avenue Des Parfums підкорив мене не тільки ароматами, а й своєю особливістю - продукція не тестується на тваринах.

Чесно кажучи, після першого використання закохуєшся в цей аромат і відчуття на шкірі. Якщо хочеш додати нотку спокуси і розкоші у своє повсякденне життя – цей гель точно для тебе! ❤️