Tanserb

Гель для душу "Мандарин і лайм" Le Petit Marseillais

Гель для душу "Мандарин і лайм" Le Petit Marseillais

Цей гель мене дуже виручав влітку, у спеку. Коли дратували усі запахи, окрім свіжих та цитрусів. А тут цитрусових вибух, дуже свіжий, який заряджає енергією.

Гель для душу "Мандарин і лайм" Le Petit Marseillais

Коли я тільки стала користуватися цим гелем, то подумала, що він має такий яскравий аромат, що скоро набридне. Але ні. Сьогодні я закінчила цей гель, і скажу, що аромат мені не набрид, навпаки, я з задоволенням їм користувалася до самого кінця гелю. Та думаю, що через деякий час його ще повторю.

Пахне він цитрусами. Здебільше лаймом, а мандарин йому підспівую. Цей гель з гарною такою кислинкою. Але приємною та освіжаючою. Цей аромат гарно підійде як жінкам, так і чоловікам.

Пакування стандартне для бренду. Кришечка не сама зручна у використанні, але я люблю гелі цього бренда, купую їх часто, тому вже звикла.

В цілому, ці гелі непогані. Вони гарно очищають шкіру, не сушать її, добре змиваються, не залишають ніякої плівки після себе. Просто гарний бюджетний гель. Ароматів у них багато. Смачні аромати. Люблю спробувати щось новеньке. Найбільше нам з чоловіком подобався гель цього бренду з ароматом Морська Сіль. Він був такий освіжаючий. Але, на жаль, його зняли з виробництва. Ось його я покупала по кілько шт. за раз ) Та дуже рідко мені хотілось спробувати інший аромат. Морська сіль не набридала.

P.S коли прийшло натхнення до мене сфотографувати цей гель, то у домі був лише лимон. А натхнення діло так. Тому на фото лимони замість лайма. Зате яскраво вийшло 😊