Vik_Sem

Tink | Ах як чудово зранку зробити собі альгінатну масочку.

Tink | Ах як чудово зранку зробити собі альгінатну масочку.
Tink | Ах як чудово зранку зробити собі альгінатну масочку.

Якщо я маю можливість, то я завжди намагаюся зробити альгінатну маску, мене не бентежать і не лякають можливі проблеми під час змішування та нанесення. Адже в результаті за свої старання ми будемо винагороджені, отримавши зволожену, більш рівну, сяючу та чисту шкіру, без почервоніння та роздратувань.

Упаковка

Засоби представлені у зручній коробочці з білого пластику. У ньому, власне, і передбачається замішування порошку з водою, а після процедури нічого не потрібно мити, чистити і залишається просто викинути на сміття. Є захист від відкриття - захисна плівка.

Оформлення симпатичне та свіже, при цьому немає зайвих елементів.

Опис докладний і навіть новачок знайде відповіді на всі свої питання (або майже всі).

Альгінатна маска освітлювальна "Ананас і вітамін С"

Tink SuperFood For Face Alginate Mask

Опис від виробника: Активні компоненти маски б'юті-продукту дбайливо освітлюють, тонізують і зволожують шкірний покрив, насичують поживними компонентами. Вітамін С сприяє виробленню еластину і колагену, а також здійснює антиоксидантну дію.

Склад: Diatomaceous Earth, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Sodium Pyrophosphate, Ananas Powder, Sodium Ascorbyl Phosphate, Parfum, CI 19140.

Перелік компонентів досить стандартний для цього виду масок і виникає претензія лише до наявності барвника. Все-таки я не проти, якщо за підсумком маса буде білою або сірою, на ефект і процедуру це абсолютно не впливає.

Ще цікаво, що тут міститься не екстракт ананасу, а пудра. І звичайно все це доповнено антиоксидантом - вітаміном С.

Консистенція: У ємності міститься порошок досить дрібного помелу, при змішуванні з водою маса миттєво густіє, стає тягучою, в'язкою і незабаром пластифікується.

Колір: приготовлена ​​маса, і порошок має легкий жовтуватий відтінок.

Аромат: Віддушка є, вона дуже легка і ненав'язлива. Аромат свіжий, кислуватий, але не нагадує мені ананас. На шкірі він не затримується та в процесі використання не турбує.

Для нанесення використовую або опуклу сторону ложки або пальці. Зазвичай нанесення пальцями відбувається дуже швидко. Раджу починати з чола, спочатку маска буде трохи стікати, а при такій послідовності краплі можна буде контролювати. Наношу на губи навіть, а в салонах це роблять ще й на очі, але поодинці подібний трюк дуже складно провернути.

Після того, як маска нанесена, я йду приймати горизонтальне положення та релаксувати протягом 20-25 хвилин. За цей час маса повністю застигає (пластифікується), а краї можуть трохи підсихати.

Знімаю знизу нагору, у мене це не відбувається одним пластом. Залишки змиваю водою і наношу легкий крем.

Ефект від застосування

Особисто мені альгінатні маски дуже добре підходять, адже особливістю шкіри є чутливість, а іноді – зневоднення. Я намагаюся періодично їх робити або проходити курс з 10 процедур протягом певного часу.

Після процедури тон шкіри стає рівнішим, зникають дрібні подразнення та почервоніння. Обличчя дуже сяюче і зволожене, вирівнюється рельєф і пори стають менш помітними.

Tink | Ах як чудово зранку зробити собі альгінатну масочку.
Tink | Ах як чудово зранку зробити собі альгінатну масочку.
Tink | Ах як чудово зранку зробити собі альгінатну масочку.

Опис від виробника: Натуральна альгінатна маска «Гарбуз» містить спеціальний комплекс інгредієнтів, дія якого спрямована на глибоке зволоження і регенерацію шкіри обличчя. Після процедури шкіра стає ніжною, оксамитовою і сяйною.

Склад: Diatomaceous Earth, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Sodium Pyrophosphate, Pumpkin Powder, Xylitylglucoside (and) Anhydroxylitol (and) Xylitol, Parfum, CI 15510.

Перелік компонентів типовий для такого роду засобів, в даному випадку він доповнений пудрою гарбуза, а також зволожуючими інгредієнтами.

Єдина претензія – наявність барвника. Багатьом так звичайно цікавіше і веселіше робити маски, але я б віддала перевагу засобу і без цього, моє захоплення менше не стало. У складі відсутні парабени, ПЕГ та інші шкідливі компоненти.

Консистенція: У коробочці – порошок, він однорідний і не містить якихось частинок або, наприклад, шиммера. Під час змішування з водою маса миттєво густішає, ніби велику кількість глини розбавили водою до консистенції густої сметани, а незабаром маска починає пластифікуватися.

Колір: Порошок та маса під час змішування з водою мають практично однаковий помаранчевий пастельний відтінок. Певною мірою це заслуга пудри з гарбуза, але й барвник постарався.

Запах: Віддушка мені дуже сподобалася, бо аромат свіжий, ненав'язливий. У ньому відчувається і гарбуз, і якісь желейні цукерки, і можливо навіть цукати, а ще ніби відлуння меду). Найважливіше - запах не дратує, не "б'є в ніс", не набридає у процесі використання.

В даному випадку мені дуже подобається упаковка, тому що не потрібно шукати додаткову ємність, все замішується в тарі з-під маски, а потім викидається після використання. Змішувати необхідно ретельно та активно, протягом 1-1,5 хвилини. Але я, як ще не впевнений користувач таких масок, все одно маю грудочки)) Такої баночки мені вистачає на дві процедури.

Через відведений час, маска повністю застигає, а краї можуть трохи підсихати. Я піддягаю знизу і акуратно знімаю шматочками.

Знімається абсолютно легко, не видирає волоски та не травмує шкіру. Залишки змиваю прохолодною водою та наношу легкий крем для завершення процедури.

Якщо ж ми говоримо про ефект, то маска:

  • зволожує і дійсно підійде для всіх типів шкіри, вона забезпечує базові потреби;
  • відмінно заспокоює шкіру, допомагає відновити та прибрати роздратовані ділянки чи лущення. Через це я зазвичай і люблю дані маски, адже потім якийсь час тон більш рівний і шкіра реагує на зовнішні фактори набагато менше.
  • розгладжує і наповнює, рельєф стає однорідним (ще в даний пункт віднесу те, що шкіра стає дуже гладкою і ніби сяючою);
  • нехай це і дивно, але разом з однорідним рельєфом я помітила відсутність чорних крапок, нехай і тимчасове... вони стали непомітними;

Нажаль, саме з цієї маски почалось моє знайомство з альгінатними масками, і саме вона стала "жертвою" мого експерименту. Інструкція не була виконана, маску я замішувала довго і вона швидко застигла у баночці і нанести на обличчя я її навіть не змогла, але часткого спробувала і тому про неї можу розповісти))

У сухому стані маска схожа на глину, тільки більш шовковиста на дотик. Ця маска - з вугіллям і тому має сірий відтінок у сухому вигляді.

Після змішування з водою набуває красивого сірого відтінку, що нагадує мокрий асфальт.

Склад: Diatomaceous Earth, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Sodium Pyrophosphate, Charcoalt, Retinol Palmitate, Aloe Vera Extract, Camellia Sinensis Extract, Parfum.

Склад мені подобається - у ньому немає агресивних компонентів, їдких ароматів та консервантів. Не страшно використовувати і для проблемної, чутливої ​​шкіри, схильної до алергічних проявів.

Аромат: Мені маска в сухому вигляді нічим не пахла взагалі, після змішування з водою з'явився легкий "косметичний" аромат без яскраво-уражених ароматів.

Я обов'язково її повторю, тому що завинила передд нею і цікаво спробувати її вже на обличчі))

Тепер я знаю, що альгінатних масок боятися не варто - у застосуванні вони не складніші за будь-які інші маски, а ефект приємно дивує! Однозначно, альгінатні маски витісняють тканинні (які за ціною не сильно поступаються цим), а ось за властивостями – виграють! Шкіра світиться чистотою, бархатиста на дотик, підтягнута. Мені здалося, що навіть мімічні зморшки трохи розгладилися!

До основних плюсів віднесу:

+ зручна у використанні

+ приємна на шкірі під час процедури

+ відмінний ефект та результат по всіх пунктах

Без мінусів не обійшлося:

- дуже багато пластику як для 1 процедури

Але добре що цей мінус не пов'язаний з дією масок, якими я все ж таки залишилася шалено задоволена і сміливо можу рекомендувати їх.