K_Filonenko

Missha The Style 3D Mascara

Missha The Style 3D Mascara
Missha The Style 3D Mascara

Хороша туш на кожен день, яка не комкується та не робить ефект павучих лапок. Ідеально підійде для власниць довгих вій від природи.
Я рідко користуюся тушами, адже більшість з них робить мої вії надто важкими. Тому раніше я наносила туш лише в 1 слой і зазвичай намагалася не набирати багато засобу на щіточку.
Ця туш дуже ніжно профарбовує кожен волосок, не склеює вії, прекрасно розділяє. Я можу наносити її декілька раз і при цьому вії не обтяжені і без жодного комка. А найкраще в ній, що вона стійка, не обсипається під очі і майже не відчувається на очах.
Швидко висохає на віях і не розмащується, не забивається між вії. Моя інша туш від Rimmel потребувала часу, щоб висохнути, то тут наніс і вже можна бігти в справах. Щіточка з штучного ворсу, чергуються ряд коротких та довших щитинок. Досить зручна, легко наносити та розділяти вії. На фото видно, що туш на щіточці без надлишку.

Об'єм: 7ml
Має невеликий об'єм, що для мене +, адже можна її частіше змінювати. Я роблю макіяж не кожного дня, тому для мене цього об'єму вистачить надовго.

Очищення: Туш легко змивається теплою водою. Гідрофілка її змиває важко, треба очищувати ще додатково, або змивати туш теплою водою, а потім просушування повіки і змивати водостійкі засоби олією. Міцелярку не пробувала, бо в мене її просто немає, щоб затестити, але думаю буде змивати краще за олію. Після вмивання трішки відчуваю дискомфорт після неї.

Ціна бюджетна, до 200грн.

Туш заявлена, як підкручуюча та розділяюча і з цим завданням вона справляється на 100%. Тож чекати від неї подовження та об'єму марно та нерозумно.


Особливості Missha The Style 3D Mascara:

- збагачена натуральним воском для довготривалої фіксації;
- водостійка формула забезпечує стійкість протягом усього дня;
- пензлик спеціальної форми для ідеального розділення вій;
- не викликає подразнення, підходить для чутливих очей;
- містить зволожувальні компоненти для догляду за віями;
- підходить для використання з контактними лінзами;
- легко змивається теплою водою без спеціальних засобів;
- розроблена без випробувань на тваринах, сертифікат cruelty-free.

Бренд: missha

Колір: чорний

Зроблено в: Корея

Спосіб застосування:
Для досягнення найкращого результату починайте нанесення від коренів, похитуючи щіточкою і проводячи вгору вздовж вій. Дайте туші висохнути. Нанесіть другий чи третій шар.

Мені туш підійшла, але вона точно не варіант для всіх. Більше її не куплю, бо не подобається її змивати.

Missha The Style 3D Mascara
Missha The Style 3D Mascara
Missha The Style 3D Mascara
Missha The Style 3D Mascara
Missha The Style 3D Mascara
Missha The Style 3D Mascara
Missha The Style 3D Mascara
Missha The Style 3D Mascara