getejra

Автозасмага восени? а чом би й так

Автозасмага восени? а чом би й так
Автозасмага восени? а чом би й так
Автозасмага восени? а чом би й так

Начитавшись відгуків дівчат я вирішила, що 100 % спробую автозасмагу наступного літа. Але вересень був настільки теплий, а я така нетерпляча, що було вирішено пофорсити з засмаглими ніжками вже зараз.

Автозасмага восени? а чом би й так
Автозасмага восени? а чом би й так

Бажаєте отримати розкішний ефект натуральної засмаги за швидкий період часу? - запитує нас Joko Blend. О, таааак, я бажаю! - Тоді Self Tanning Mousse від бренду саме для вас! - відповідають вони мені)

Раніше я ніколи не користувалась подібними засобами, оскільки бачила негативні наслідки використання подібних у своїх знайомих: залишки рудих слідів на одязі, плямистість на шкірі, але це все не про ці засоби!

Мус - автозасмага для тіла йде в зручній упаковці з дозатором, який чудово видає піну. Він упакований в красиву картонну упаковку в одному стилі з флаконом, виглядає дуже стильно та продумано!

Мус-автозасмага для тіла має надлегку консистенцію, яка делікатно розподіляється по поверхні шкіри та не лишає відчуття липкості. Засіб швидко всотується та взагалі не створює жодного дискомфорту. Продукт насичений натуральними компонентами, які ефективно зволожують та надають м'якість і шовковистість.

Мус необхідно наносити на чисту шкіру тонким рівномірним шаром за допомогою рукавиці-аплікатора (про неї розповім окремо), тому що потім на руках не залишаються плями. На шкірі залишити до повного поглинання. Бажано не мочити оброблену шкіру протягом 6 годин. Для підтримання ефекту засмаги можна повторювати нанесення засобу 1-2 рази на тиждень, фактично нашаровувати засмагу. Я помітила проявляння кольору вже через кілька годин, а на наступний ранок це було просто вау! Колір змивається рівномірно, без плям.

Зробила кілька колажів, тому що фото на ноуті якось геть не передає ефект, бо на телефоні гарно помітно.

Колір вийшов рівномірний і природний і одразу візуально підтягнув ноги та зробив їх стрункішими.

Єдиний нюанс: не потрібно сильно витирати рукавичку з засобом об шкіру - бо я собі так залишила полосу на нозі)але при повторному нанесенні муса через кілька днів вона одразу зафарбувалась. Мою білу постіль мус не фарбує, а от на білому рушнику трішки лишаються сліди, якщо придиивитись.

я вирішила повторити експеримент з пластирем від O_Skomska, але мені було ліньки гратись з красивим пластирем, я наклеїла нівроку шматок, щоб точно побачити різницю) і скажу вам одразу - моєму здивуванню не було меж на скільки тонів стала темніша моя шкіра)

Цей засіб точно не маркетинговий хід!

Має накопичувальний ефект, головне уникати контакту з водою принаймі 6 годин - це справді важливо, оскільки безпосередньо від цього і залежатиме результат . Моя біло-синя шкіра потемнішала десь на 3-4 відтінки. Повторила нанесення через 4 дні і тон став ще більш насиченим.

Найголовніші плюси засобу:

🧡 не тече

🧡не залишає слідів на одязі

🧡змивається рівномірно, після купання не залишається ніяких плям на шкірі

🧡надає благородного золотистого відтінку

🧡чудово тримається на шкірі