Чистикова Дар'я

Точковий крем-гель проти висипань швидкої дії

Точковий крем-гель проти висипань швидкої дії
Точковий крем-гель проти висипань швидкої дії

Новий бренд Re.Care не оминув і мене. Придивилась собі помічника — точковий крем-гель проти висипань швидкої дії. Він гарно себе проявив у "критичній" ситуації та потішив своєю дієвістю. Розповідаю ⬇️

Засіб представлений у картонній коробочці. Міні-туба з м'якого, але щільного пластику, присутня гвинтова кришкою, що закриває тонкий носик-дозатор тюбику. Вся інформація стосовно виробника, складу та іншого є як на тубі, так і на коробочці. Взагалом дизайн засобів виробника стриманий та мінімалістичний.

Об'єм складає 15 мл. Термін придатності по відкриттю 6 місяців.

Засіб має дуже легку кремову консистенцію білого кольору, не рідку, він гарно тримає форму. Аромат косметичний, приємний та ненав'язливий.

У складі з активних компонентів:

✅️ Niacinamide (ніацинамід) - має протизапальні властивості, допомагає зменшити почервоніння, покращує бар'єрну функцію шкіри та регулює вироблення себуму.

✅️ Salicylic Acid (саліцилова кислота) - потужний ексфоліант, що проникає в пори, допомагає видаляти забруднення та зменшувати запалення, що сприяє лікуванню акне.

✅️ Azelaic Acid (азелаїнова кислота) - має антибактеріальну дію, зменшує запалення і допомагає в лікуванні акне та постакне.

✅️ Bisabolol - натуральний екстракт з ромашки, має заспокійливі та протизапальні властивості, допомагає зменшити подразнення шкіри.

Що робить?

— Знімає запалення

— Зменшує почервоніння

— Пришвидшує процес загоєння

— Запобігає появі постакне

Наносити його потрібно точково, на прищики, не на все обличчя. Бажано використовувати у вечірньому догляді.

Враження від використання

Я не скажу, що у мене серйозні проблеми з висипами, але коли-не-коли ці підступні зрадники вилазять, за класикою перед важливою подією 🙈 Для таких поодиноких випадків цей засіб — просто знахідка!

У використанні він не дратує шкіру, не викликає почервоніння чи стягнутості. Як кажуть нанесла і забула 👌

По відчуттям ніякого пощипування чи щось подібного. Шкіру при тому не сушить, а навпаки, заспокоює запалення. Дрібні прищики справді зникають швидше. Наносити важливо при перших ознаках.

Зараз буде не естетичне, але життєве фото. Тільки-но погляньте, що зробив засіб за 24 години!

На мій погляд, результат чудовий. Таке позитивне знайомство з Re.Care спонукає спробувати й інші засоби виробника.

Що стосується цього точкового крем-гелю для боротьби з висипаннями — однозначно раджу мати такого дієвого помічника у доглядовому арсеналі 😉

Дякую за увагу ❤️