Marinka🌈Rainbow

Avenue des Parfums Cherry Osaka

Avenue des Parfums Cherry Osaka

Всім привіт ❤️

Сherry Osaka від Avenue des Parfums можна назвати справжнім хітом і найбільшу кількість дописів в клубі я бачила саме на цей аромат.

Тому я також не втрималась і вирішила придбати собі в колекцію ще один парфум. Звісно, знайомство я розпочала з пробника, який закінчився в мене за декілька днів) Аромат мені настільки сподобався що я замовила собі повнорозмірний флакон, і тепер Cherry Osaka прикрашає мої осінні дні 🍂

Вони мають надзвичайно спокусливе звучання, зігрівають в прохолодні дні та огортають затишком.

Cherry Osaka це варіація на відомий, культовий та дууже популярний аромат , і це Tom Ford "Lost Cherry".

Це картонна коробочка - пенал з висувним механізмом. Важкий флакон з прозорого скла виглядає стильно та елегантно. Загальний вигляд упакування презентабельний ,відмінно підійде на подарунок.

Піраміда аромату

Початкові ноти : Гіркий мигдаль

Нота серця: Вишня, Жасмин самбак, Слива, Турецька троянда

Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Перуанський бальзам, Ваніль, Ветивер, Гвоздика, Кедр, Пачулі, Кориця, Сандал

З першого подиху стає зрозумілим ,наскільки насичений та глибокий цей аромат, справжній вишневий сироп в якому ти тонеш.

Старт - це вишня, дуже багато стиглої чорної вишні, не звичайної з кислинкою, а солодкої та м'ясистої. Через декілька хвилин аромат починає розкриватися, і до неї додається мигдаль та деревні ноти. Але вишня нікуди не зникає,вона править ароматом з самого початку і до кінця.

Разом з мигдалем я відчуваю гіркі та алкогольні ноти, так нібито це лікерна начинка в шоколадних цукерках, або дорогий хмільний напій, та навіть глінтвейн. Також стають відчутними акорди сливи з корицею, і інколи в моменті слива перетягує головну роль на себе і конкурує з вишенькою. Далі в композицію додаються квіти - жасмин та троянда, створюючи східне звучання, та розбавляючи фруктово-ягідну насиченість. А завершують композицію пачулі та ваніль.

Ваніль особливим чином робить аромат затишним , огортаючим , при тому він не стає занадто солодким. Не дивлячись на те, що аромат гурманський , всі ноти разом створюють томний та чуттєвий коктейль.

Я поповнила ряди шанувальників аромата Cherry Osaka та в цілому зрозуміла його популярність. Цей парфум- неймовірна суміш пряної вишні та лікеру , а також має відтінки мигдалю, ванілі та деревних нот. Аромат глибокий, насичений, він має дуже гарний шлейф, і при цьому не душить.

Cherry Osaka - ідеальний варіант для будь якої пори року. В теплі сонячні дні він розкривається солодкою фруктовістю свіжих вишень , більш легкий та грайливий. Коли на вулиці вже прохолодно- аромат огортає затишком та зігріває пряними акордами спецій та вишневого лікеру.

Шлейф у парфума виразний.

Аромат завжди привертає увагу оточуючих та дуже часто запитують, що за аромат на мені. Якщо ви шукаєте парфум ,який буде створювати особливий настрій , то можу порекомендувати Cherry Osaka від Avenue des Parfums.

Дякую за увагу 🫶