Трендові румʼяна в стіку від Girlwood
За що їх всі так люблять? Давайте розбиратись
Привіт! Сьогодні нарешті поговоримо про кремові румʼяна-стік від українського та дуже дівчачого бренду Girlwood. Тисни "Дізнатись більше", щоб побачити детальний допис 😉 В сезон похолодання рука справді значно частіше тягнеться до рідких та кремових засобів, чим до сухих. Щоб зайвий раз не наражати шкіру на сухість, на допомогу приходять саме плотніші текстури. Досі пригадую свої перші спроби подружитись із кремовим контурингом чи консилером у пакуванні помади. Або ж на думку спадають цілі палітри з кремовими коректорами... Ось це жахливе відчуття жирно-дешевого заводу і боязнь вкритись прищиками. Ну і, звичайно, такі "перли" косметичного світу ще й не тушувались, залишали плями та зʼїдали тональний, пудру та все, що завгодно.
Та на дворі, на щастя, 2024 рік [ще й закінчиться скоро😧]. Формули вдосконалились, а разом з тим на світ зʼявилось багато брендів, зокрема й наших українських, які дивують та тішать нас з року в рік! То що, підем дивитись нарешті на румʼяна?)
Пакування
Продукт запакований у мінімалістичну та милу коробочку під колір самих румʼян. На ній є наліпка з номером відтінку, необхідна інформація про склад, виробника та способи застосування.
Сам стік надзвичайно приємний на дотик: виготовлений з плотного півматового пластику та виглядає дуже стильно. На корпусі знаходиться нанесена фарбою назва бренду, що додатково надає пакуванню дороговизни. Кришечка закривається дуже плотно, одною ру кою її не відкриєш. Це добре, значить - надійно. В сумочці чи косметичці румʼяна нікуди не втечуть погуляти!
Відтінок + Макро фото
Мої румʼяна у відтінку 01 - Солодкий Персик. Чомусь практично на всіх фото (2 та 3) відтінок виглядає насиченим багряним. Зі вспалахом, як на 1 фото, мені вдалось наближено передати життєвий відтінок. У мене взагалі склалось враження, що він хамелеоновий 😱 Забігаючи наперед, я наносила засіб і на губи. На вилицях він був наближений до рожевого персика, а на губах - майже морква 🥕 Звісно, все залежить і від освітлення, і від натурального кольору шкіри та пігменту губ. Проте, ще такого капризного до фотографії засобу я не бачила [надіюсь, це єдине зауваження 😝]. Так ось, якщо в житті дивитись на відтінок самого стіку - він нагадує мені запорошену троянду [у Girlwood є окремі румʼяна такого кольору]. Такий приглушений рожевий з нейтральним підтоном персику. Ну дуууже гарний, справді, я закохалась у нього відразу. В наступному абзаці та на свотчах ви побачите, наскільки вони міняють свою кольорову гаму. Та все ж передати відтінок я змогла.
Свотчі | Текстура
З приємного бонусу, перш ніж я перейду до опису фотографій та текстури, румʼяна мають нереально приємну цукеркову віддушку. Аромат ненавʼязливий та такий смачний, що справді хочеться скуштувати.
Тепер пройдемось по свотчам. На першому слайді я зробила колаж аж із 4 фотографій. Номер 1 - так виглядає відтінок під прямим сонячним світлом. Номер 2 - сонячне світло під кутом. Номер 3 - кімнатне освітлення трохи далі від вікна. Номер 4 - кімнатне освітлення прямо навпроти вікна [точна кольоропередача, нарешті!]. Хоч і відтінок, який зловила камера при бічному сонячному світлі - теж доволі схожий на те, як румʼяна виглядають вживу.
На другому слайді можна побачити, наскільки продукт соковитий та пігментований. Це всього лиш одне проведення по руці без зусиль 😱 Текстура в них дуже ніжна та кремово-суфлешна. Без жирностей, без тягучок та дивних речовин, які б на дотик були неприємні до шкіри. Абсолютно комфортна, і, якщо ви користувались стіками від Fenty Beauty Match Stiх - то це аналогічна, тільки ще більш щільно-пігментована текстура. На руці свотч схопився досить сильно, і розтушувала я це все діло пальцем. Навіть не сильно стараючись, нічого грудочками не пішло.
На обличчі | В макіяжі
Дивлячись на фотографії свотчу я зрозуміла, що з ними краще не жартувати та одразу наносити вологим спонжем/пензликом для рівномірної та мʼякої тушовки. Я обрала метод вологого спонжу - він мʼяко набирає та одразу зʼєднує текстуру румʼян зі шкірою та тональним кремом. Ось тут https://club.makeup.com.ua/looks/52054/ я детально показую спосіб застосування. Мені дуже подобається легкість та швидкість. Коли не хочеться бавитись контурингом та хайлайтером - завжди виручають румʼяна. І це справді так. З ними обличчя виглядає свіжо, доглянуто та ніжно. Girlwood потішили ще й стійкістю засобу. Нагадаю, в мене комбінована шкіра з сухістю на щоках та скронях, і схильністю до жирності в Т-зоні. На мені практично ніколи нічого не котиться (за виключенням перлин косметичного світу, назвімо це так 🤪), або якщо раптом виникає конфлікт засобів по догляду та декоративці, що теж вкрай рідко. На мені ці румʼяна не тускніють протягом дня, навіть без закріплення сухими текстурами (за потреби - припудрюю). На 1 фото даний засіб присутній як на вилицях, так і на губах.
Висновок
І нарешті, це один з небагатьох позитивних відгуків останнього часу. Я дуже прискіплива до формул, відтінків та практичності засобів. І Girlwood вдалось закохати мене у свої кремові румʼяна!
Враховуючи ще й стильне якісне пакування, даний продукт справді потішив формулою та відтінком. Він не скочує тональний чи пудру, а лише ніжно доповнює образ та втушовується в шкіру. З ним легко та швидко працювати. Цукеркова ненавʼязлива віддушка відчувається тільки в стіку та не викликає дискомфорту на обличчі. І, без перебільшень, - румʼяна стоять на тумбі та до них щодня тягнеться рука!
Відтінок досить універсальний, підійде на любу пору року. Він не має рижого підтону, інакше на мені це одразу б кидалось в очі. На вилицях він виглядає максимально природньо, в приглушено рожевій, ніжно-персиковій гамі.
Що ж, я думаю, аргументів аж дуже багато, щоб зрозуміти, чому ці румʼяна користуюсться такою популярністю! Просто від душі рекомендую, якщо ви в пошуку якісного кремовго засобу в стіку та не за всі гроші світу, які просять в нас Rhode та інші світові бренди... Наші українські вже давно не поступаються по якості, повірте.
Бажаю вам рожевих щічок та гарного вечора! 🥰
Коментарі (0)