Olha🍒

Розпаковка / Спроба перейти на кудрявий метод

Розпаковка / Спроба перейти на кудрявий метод

Acme Color Hair Care Ton Oil Mask Тонувальна маска для волосся

Почну з найулюбленішого засобу, яким користуюсь майже 10 років - саме ця тонувальна маска для волосся! У підлітковому віці дуже кортіло пофарбувати волосся (здається це йде по замовчуванню в кожної в такий час) то в синій, то в блонд, то в фіолетовий, на чому й зупинилась. Мама підтримувала мою ідею, але обережно, єдине що вона не хотіла, це спалити моє волосся і щоб потім з ним не мучатись. Випадково в магазині вона натрапила саме на цю маску.

- ну, гірше точно не буде, подивимось, а якщо що, вона має швидко змитись, - сказала вона і ми почали фарбування.

я досі згадую свою першу реакцію - такий приємний шок від того, що вийшло: волосся стало темним (від природи я шатенка, але на сонці віддає прям рудим), яке відливає гарним фіолетовим відтінком при світлі, а в темноті переходить більш в синій колір, воно стало доглянутим, рівним і м'ягеньким, ніби після кератину. ну а ефект тримався до місяця, хоча й надалі могла спостерігати незначну різницю на кореннях при відростанні. навіть зараз після фарбування цією маскою відчуваєш себе іначе) вона прям моя.

дуже щаслива, що в той час мені потрапила саме ця фарба. хоча й тонувальні маски від Gloris теж гарні, правда й тримаються десь тиждень-два - в шкільні часи вони була б чудовим варіантом.

маскою задоволена на 10000/10, ціна смішнюча, а я молюсь, хоч би її не зняли з виробництва)

Розпаковка / Спроба перейти на кудрявий метод
Розпаковка / Спроба перейти на кудрявий метод

Hydrasence Sea Salt Hair Spray 2In1

Моделюючий сольовий спрей для волосся 2в1

Побачила на огляді в когось з дівчат з клуба, відгук був позитивний, сподіваюсь, що і мені сподобається :)

Обіцяє ефект «пляжних локонів» через сіль в складі. Будемо первіряти

Profi Style Cream-Gel for Curly Hair Order

Крем-гель для дисципліни локонів

Цей засіб має створювати і допомагати завиткам правильно сформуватись, робити волосся слухнянним та фіксувати. Я все ще намагаюсь розібратись зі своїм типом волосся, тому пробую різні засоби, щоб прийти до якогось результату.

В моєї мами волосся кучеряве і при нанесенні цього крем-гелю на вологе волосся без сушки не було об'єму, хоча мені завитки сподобались. Ще буду тестувати на собі.

Hydrasence Multi Vitamin Serum 4In1

Розмаринова сироватка для стимуляції росту волосся 4в1

Так, ще один продукт цього бренду. Взяла його мамі, ефект треба дивитись через 3-4 тижні.

Підкупило те, що його не треба змивати і треба наносити на чисту шкіру голови 3 рази на тиждень. Погодьтесь, це набагато зручніше.

дякую за увагу, обіймаю 🫶