Anastasiiacurlypro

Ампула проти зморшок у 25

Ампула проти зморшок у 25

Я люблю пептидні засоби, тому дуже давно дивлюсь на цю сироватку. Тому давайте розкажу про свої перші враження від пробничка.

Сироватка містить гіалуронову кислоту, рослинні екстракти та 5 пептидів. Виробник обіцяє нам регенерацію епідермісу, омолодження шкіри, боротьбу зі зморшками, покращений тон шкіри та оновлення епідермісу. Але ми не віримо балачкам, а перевіряємо.

Текстура есенції дуже приємна, прозоро-молочна, не липка. Аромат легкий і приємний, навіть не знаю з чим порівняти, але після нанесення він зовсім не відчувається.

Нанесення комфортне, сироватка не липка, не скочується, подразнень та алергії не було. Впродовж 10 хвилин вона повністю поглинулась шкірою. Вона помітно після першого використання зробила шкіру еластичною, зволоженою та мʼякою. Покращився тон шкіри, а сухість у деяких місцях зникла. Обличчя набуло природного сяйва.

Для ефективної роботи цього продукту необхідно використовувати її мінімум 2 тижні, тому що пептидам треба щас, щоб попрацювати. Але перше використання дуже позитивне, засіб комфортний і хороший.

Майте на увазі, що пептиди не працюють у поєднанні з деякими кислотами!

Ампула проти зморшок у 25