getejra

Автозасмага для обличчя Joko Blend

Автозасмага для обличчя Joko Blend

Паралельно з автозасмагою для тіла (писала тут https://club.makeup.com.ua/post/52296/ ) також вирішила спробувати автозасмагу для обличчя, і в цілому, я задоволена результатом.

Спершу трохи переживала, що колір буде неприродним або залишаться плями, але все пройшло дуже вдало (є нюанс на шиї, далі розкажу). Засіб легко наносився - просто розпилюєш на обличчя. Через кілька годин вже почав з’являтися гарний золотистий відтінок, який виглядає доволі природно, значно краще ніж якби я провела кілька днів на пляжі, так як мене практично не бере засмага.

Автоза�смага для обличчя Joko Blend

Головне – добре підготувати шкіру перед нанесенням: я зробила пілінг і добре зволожила обличчя, щоб засмага лягла рівно. Просто розпилила спрей на лице, ніякого неприємного запаху не було, що теж великий плюс. Але я мабуть багато нанесла. залишки стікали на шию і потрібно було додатково їх по ній рознести, чого я не зробила 🙈 Тому вранці на шиї побачила такі виразні патьоки 🤭. Але з наступним нанесенням спрею і його легким розтиранням по шкірі все вирівнялось.

Має накопичувальний ефект, головне уникати контакту з водою принаймі 6 годин - це справді важливо, оскільки безпосередньо від цього і залежатиме результат

Aqua (Water), Dihydroxyacetone, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Erythrulose, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Panthenol, Sodium Hyaluronate, Acetyl Cedrene, Hexyl Cinnamal, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Linalyl Acetate, Linalool.

- дигідроксіацетон є саме тим компонентом у складі, який проявляє засмагу;
- ерутрилоза забезпечує стійкий ефект засмаги на шкірі;
- пантенол сприяє відновленню та заспокоєнню шкірного покриву;
- гіалуронова кислота надає потужного зволожувального ефекту, зберігає шкіру пружною;