Кремовий бронзер (скульптор) Paese Tan Kissed 01
Аналог Fenty Beauty? 🤔
При виборі першого скульптора для мене основне це була не насичена пігментація, легке тушування, безпечний склад та нейтральний сіро-коричневий колір. Тому всі рідкі формули зразу відпали, лишились стіки та пудри.
І я навіть не думала, що задача виявиться із зірочкою, бо хороші засоби або уже розібрали, або ціни вище космосу 🙄 Тому пролиставши кілька десятків сторінок на мейкапі, мені попався цей бронзер від Paese.
І я здивована, чому цей продукт ще досі не в бестселлерах! Мій пошук ідеального скульптора закінчився, бо засіб від Paese включає ідеальну текстуру, колір та склад.
І навіть новачкам, як мені, буде легким в користуванні.
Тому давайте детальніше:
Пакування і про засіб
Бронзер приходить в окремій картонній матовій коробці, на якій польскою та англійскою мовами написано про засіб, спосіб використання та склад. Дизайн лаконічний, цим він надзвичайно мене і приваблює, він повторює колір самого продукту.
Відтінок 01 якраз підходить для скульптурування, 02 - бронзування.
Сама баночка виконана з міцного матового скла та пластикової кришечки, яка розкручується. Об'єм аж 12 грам! Його справді вистачить на дуже довго!
При відкритті, відчувається аромат солодкий достатньо натуральний, таких природніх масел як касторове та макадамія, і якщо прислухатись, можна відчути ноти молочного шоколаду.
Консистенція масляниста та густа, яка тане від температури тіла (схоже до текстури мультитаскерів від Unico).
Колір для світлої шкіри ідеальний - світлий сіро-коричневий, більше нейтрального підтону. Для геть холодної зовнішності чи дуже світлої уже може бути затеплий, справді як бронзер.
При першому свотчі може здатись, що продукт дуже пігментований, хоча насправді він легко тушується і не лягає плямами, дуже пластичний. Залишає по собі навіть таке поживне зволоження.
Компоненти даного продукту дуже відрізняється від його конкурентів, бо він йде на емолентах, які взагалі не комедогенні і безпечні, містить мінерали та рослинні олії. Всі складники добре впливатимуть на шкіру, немає тугих і важких силіконів, тальку.
Враження та використання
Як згадувала раніше, він тане від температури тіла, тому найкраще його наносити пальчиками чи вологим спонжем. Кісточкою продукт важко набирається і розподіляється нерівномірно, хіба дуже набитою ворсинками може підійти.
Пігментація середня, одного свотчу буде мало для нанесення, але для мене це величезний плюс, бо точно не переборщиш. Лягає природньо, як тінь, гарно підлаштовується під підтон.
Він не застигає швидко, тому його можна довго тушувати.
Колір підійде саме для нейтрального підтону, світлим дівчатам, хто переважно вибирає тон Light.
Скульптор не роз'їдає тон, рівномірно лягає на нього тонким шаром.
Щодо стійкості, то все таки протягом дня він зникає, десь на половину. Але якщо зафіксувати пудрою, то стійкість буде протягом дня!
Підсумки
Якщо ви не користувались скульпторами раніше чи не вдалось знайти потрібний тон, я рекомендую спробувати цей від Paese, особливо світлим з нейтральних підтоном!
Це ідеальний продукт для початківців, який лягає делікатно без плям, тушується добре і має дуже хороший склад!
Дуже рада, що відкрила для себе цей продукт, і рекомендую його вам від щирого серця! 🤍
Коментарі (0)