Ankie Skin Emulsion
Не пригадую саме емульсії в своєму догляді за обличчям, можливо це навіть перший такого роду продукт в моїй рутині.
А взагалі дивлячись на цю милу баночку-вона нагадує мені корейську косметику, та правда-це наш український бренд робить такі цікавенькі продукти.)
Також вартість тут доволі лояльна-450 грн за 200 мл продукту, що доволі вигідно, я собі просто уявляю, наскільки довго її вистачить для обличчя і шиї.
Емульсію можна використовувати замість крему, або наносити після сироватки перед кремом, вибирайте наскільки плотне покриття ви любите.
Вона має доволі легку текстуру і гарно вбирається, проте тут хороше зволоження, я використовую замість крему і мені вистачає ефекту для комбінованого типу шкіри.
Тут доволі легкий трав'янисто-свіжий аромат, який я практично не відчуваю, тільки, якщо притуляю носа поближче до баночки, тоді так.
Ефект і враження від використання:
- Вона має дуже ніжну текстуру, яка легко вбирається. Мені схоже на щось, між сироваткою і кремом, наче їх змішали.)
- Емульсія просто огортає личко і наче створює захисну невагому плівочку і дійсно до її призначення входить захищати захисний бар'єр шкіри.
- Шкіра наче сяє з середини, зволоження тут максимальне, вона робить глоу-ефект "дильфінячої шкіри".
- На дотик шкіра дуже-дуже приємна і ніжна, мені хочеться хдо неї частіше доторкатись, хоч знаю, що таке не можна робити.)))
- Я використовувала емульсію трішки менше двох тижнів, вона не провокує забитих пор і висипань.
- В складі тут є дуже хороші і якісні компоненти, які працюють на максимальне зволоження і відновлення шкіри, серед них: сквалан, фосфоліпіди і гіалуронова кислота.
Перше фото: вмите обличчя після нанесення сироватки.
Наношу доволі насичену кількість емульсії, адже використовую на ніч і відповідно бажаю поживного зволоження.
Результат на останньому фото.
Шкіра сповна отримала зволоження і наче розгладилась. Шкіра на ранок потім така гарна і ще досі зволожена.
Висновок. Дійсно чудовий і ефективний засіб за лояльну ціну, ще й максимально комфортний і приємний у використанні ❤️ Раджу спробувати товари бренду, бо вони чудові.
Коментарі (0)