anya_kozachenkoo

Колекція. Кремові, рідкі хайлайтери

Колекція. Кремові, рідкі хайлайтери

Трошки забарилася я з другою частиною🙈, але все ж зробила)

Так як я люблю кремову корекцію, то і кремові хайлайтери також завжди використовую. Всі що в мене наразі є я дуже люблю і сміливо можу рекомендувати.

Звичайно кремові продукти зберігаються не так довго як сухі, тому я стараюсь використовувати їх по максимуму.

Це кремовий хайлайтер в стіку, має великий об'єм 9 грам, виготовлений в Польщі. Текстура приємна, тонка, добре тушується, але швидко схоплюється, тому працювати з ним потрібно швидко. Дуже стійкий, тон не роз'їдає.

Відтінок Starry night 22, це дуже гарний доволі яскравий бежевий хайлайтер, без великих блискіток, сяйво дає дуже гарне.

https://club.makeup.com.ua/post/48859/ тут вже розповідала про цей крутезний хайлайтер.

Мені дуже подобається його рожеве однорідне сяйво. Текстура супер ніжна, а його дизайн дуже гарно виглядає, приємно мати таку красиву баночку в своїй косметичці, плюс супер зручно, що є дзеркальце.

https://club.makeup.com.ua/post/35769/

Про цей хайлайтер вже також писала, але подивіться на цю бюджетну знахідку. Вже можна побачити, яку дірку я вже протерла. Це супер делікатний однорідний хайлайтер, який має формулу суфле. Відтінок з розовинкою, на обличчі виглядає дуже природньо, коли не хочеться хайлайтера, то використовую його, щоб просто підсвітити вилиці.

Нажаль це була крутезна лімітка, яку вже не можна купити. Об'єм 12 мл, виготовлений в Польщі.

Це рідкий хайлайтер, дизайн з спонжиком, який нагадує засоби від Charlotte Tilbury, в еssence також є такий схожий хайлайтер, але він більш густий.

Хайлайтер має приємний солоденький аромат. Дозатор видачі продукту фіксується, що дуже зручно.

Відтінок C01 Mother ginger, дуже красивий бежевий хайлайтер. Текстура приємна, рідка, безпроблемна. Гарне дає сяйво.

Новинка в моїй косметичці, рідкий хайлайтер в об'ємі 4,5 мл. Відтінок 01, рожевий. Він в такому форматі як і рум'яна з цієї серії, має зручний аплікатор для нанесення. Текстура дуже рідка, не містить окремих великих блискіток, за своїм ефектом нагадує фільтр від Шарлотти Тілбурі. Тон не роз'їдає. Має дуже приємний аромат, на обличчі виглядає делікатно. Мені подобається.