Pilirina 💛💙

Хайлайтер із люксовим сяйвом від Girlwood

Хайлайтер із люксовим сяйвом від Girlwood
Хайлайтер із люксовим сяйвом від Girlwood
Хайлайтер із люксовим сяйвом від Girlwood

Часто використовую хайлайтери, щоб трохи освіжити та підсвітити шкіру. Якщо із сухими текстурами все зрозуміло, то кремовий викликав у мене захоплення вже при першому використанні. Наразі Girlwood - мій ідеальний кремовий малюк.

Ніжна, вершкова, кремова. Girlwood можна підкреслити і навіть висвітлити делікатним сяйвом певні ділянки обличчя, створюючи ефект випещеноі, здорової шкіри. Він щільно наноситься, але легко розтушовується, хоч і пігментований. Інтенсивність можна регулювати нашаровуванням. Фініш - делікатне сяйво. Виглядає люксово.

Універсальний - не виразно теплий і не дуже холодний, ідеальний для моєї блідої шкіри. У Girlwood він один.

З цим все супер. З легкістю протримається весь день. Не скочується і не стає тьмяним через якийсь час. Не обтяжує макіяж, не забиває пори.

Насправді, хайлайтер Girlwood універсальний, він може бути використаний на різних ділянках обличчя, таких як верхні вилиці під бровами, по центру чола, на кінчику носа або над верхньою губою. Влітку буду наносити на загоріле декольте. Використовую, як бачите, скрізь.

Для мене цей малюк від украінського бренду Girlwood - неймовірна знахідка! Записую його до списку цьогорічних улюбленців.