Тонувальний кондиціонер для блондинок який не виправдав очікувань
Кондиціонер з пігментом для підтримання кольору блонду: чи робить він свою роботу і чи вартий своєї ціни — розберемося в цьому пості.
Я вже писала про маску для тонування волосся від іншого бренду, про яку ви можете почитати тут.
https://club.makeup.com.ua/post/52025/
Сьогодні поговоримо про кондиціонер з фіолетовим пігментом. Звичайно ж, маска дає дуже гарний результат, але використовувати її часто не можна. Тому я для підтримання холодного відтінку волосся купила кондиціонер з фіолетовим пігментом.
Засіб знаходиться в звичайній тубі білого кольору, на якій написана вся основна інформація про продукт. Баночка виконана в фірмовому стилі бренду і досить впізнавана на поличці. Він має специфічний аромат, притаманний саме цьому бренду, який для мене ні гарний, ні поганий.
По текстурі він як звичайний кондиціонер: досить густий, має фіолетовий колір і добре розподіляється по волоссю. Я використовую його один раз на тиждень для того, щоб прибрати жовтуватий відтінок волосся. Зазвичай я спочатку добре мию голову, потім наношу кондиціонер і витримую його приблизно 5 хвилин. Після цього волосся непогано прочісується, але, звичайно ж, цей кондиціонер недостатній для того, щоб добре зволожити волосся. Після нього я не наношу інші кондиціонери, бо через це пігмент не закріплюється у волоссі. Тому цей засіб я використовую соло.
Через 5 хвилин я змиваю його і далі використовую свою стандартну рутину. Після використання волосся має трохи більш холодний відтінок, але я б не сказала, що цей кондиціонер робить якісь дива. Я вже років 5 тому була блондинкою і в мене були кращі засоби для підтримання холодного відтінку волосся. Тому цей кондиціонер від Moroccanoil не виправдав моїх очікувань. Він трохи прибрав жовтизну, але при цьому взагалі не працює як кондиціонер. Волосся після нього сухе і неприємне на дотик. Тому після використання цього засобу я завжди використовую додаткові зволожуючі продукти, щоб привести волосся в нормальний стан. І сам об’єм туби досить маленький: мені його вистачає приблизно на 6-7 використань. Волосся жовтіє вже за 3-4 дні і того холоднуватого відтінку вже немає.
Засіб оцінюю на 6/10.
Коментарі (0)