Pelart Laboratory | Знайомство з новим брендом
Протестуємо нові засоби разом?
Нещодавно мені пощастило познайомитися з новим для себе брендом Pelart Laboratory, і це знайомство стало справжнім відкриттям.
Їхня продукція вражає не лише стильним, мінімалістичним дизайном, але й високою якістю.
Від першого дотику до упаковки й до бездоганного результату на шкірі — кожен етап викликає відчуття догляду і турботи.
Після тестування трьох засобів я нарешті готова поділитися детальними враженнями.
Pelart Laboratory Make Up Remover
Молочко для зняття макіяжу
Мені подобається оформлення засобів Pelart Laboratory своєю лаконічністю і мінімалістичним дизайном. Флакони виглядають сучасно і стримано, без зайвих деталей.
Флакон оснащений практичним дозатором типу фліп-топ, який робить процес використання ще зручнішим. Такий дозатор дозволяє контролювати кількість засобу, запобігає його розливанню і забезпечує гігієнічне використання.
Консистенція Pelart Laboratory Make Up Remover нагадує легку емульсію, яка поєднує в собі властивості водного і масляного засобу. Вона ніжна і шовковиста на дотик, легко розподіляється по шкірі, забезпечуючи м'яке, але ефективне очищення.
Великим плюсом є також приємний, легкий аромат, який робить процес демакіяжу ще більш комфортним.
Молочко має чудовий склад, багатий корисними компонентами:
– екстракт протеїнів пшениці відновлює гідробаланс, підвищує еластичність шкіри;
– делікатно знімає декоративну косметику, зокрема на ділянці навколо очей;
– оливкова олія захищає від неприємного відчуття сухості чи стягнутості;
– екстракт петрушки заспокоює. надає протизапального ефекту;
– алантоїн знімає почервоніння, стимулює загоювальні процеси;
– вітамін Е захищає від оксидативного стресу;
– масло ши пом’якшує та усуває сухість.
Що стосується функціональності, засіб чудово виконує свою головну задачу – видалення макіяжу. Він ефективно знімає навіть водостійку косметику без зайвого тертя чи подразнення. Досить нанести невелику кількість засобу на ватний диск і провести ним по обличчю – шкіра залишається чистою і свіжою. Після використання немає відчуття жирності або липкості, що дуже важливо для мене, оскільки не люблю важкі текстури.
Абсолютно не викликає дискомфортних відчуттів. Засіб ніжно контактує зі шкірою, не залишаючи відчуття стягнутості або подразнення. Навпаки, залишає після себе відчуття повного комфорту.
Після тривалого використання жодних висипів або інших проблем зі шкірою не з'явилося, що свідчить некомедогенність. Засіб не забиває пори і підходить навіть для моєї чутливої шкіри.
Загалом, Pelart Laboratory Make Up Remover — це чудовий вибір для щоденного догляду, який забезпечує ефективне очищення без шкоди для шкіри.
Pelart Laboratory Cream For Delicate Eye Care With Sea Buckthorn
Крем для делікатного догляду за шкірою навколо очей, з обліпихою.
Флакон виконаний у стильному, матовому чорному дизайні.
Завдяки помповому дозатору, продукт легко і точно видавлюється, що забезпечує зручність використання.
Засіб має легкий, ненавʼязливий аромат з легкими травʼянистими нотами.
Крем має ніжну і легку текстуру, яка швидко вбирається, не залишаючи липкого чи жирного сліду. Відразу після нанесення шкіра навколо очей відчувається зволоженою і заспокоєною.
Склад крему має велику кількість корисних інгредієнтів та екстрактів:
– екстракт чорної смородини надає антиоксидантного захисту, стимулює вироблення колагену;
– олія зародків пшениці стимулює мікроциркуляцію, підвищує тургор;
– екстракт плюща зміцнює стінки судин, покращує лімфоток;
– обліпихова олія освітлює плями, покращує бар’єрні функції;
– гарбузова олія чудово зволожує та пом’якшує сухі ділянки;
– бузина усуває сухість, надає відбілювального ефекту;
– персикова олія живить, тонізує та усуває дряблість.
Після тривалого використання результат помітний: крем допомагає боротися з дрібними зморшками та зменшує темні кола. Шкіра стає м'якшою, більш зволоженою, а ознаки втоми — менш вираженими. Засіб не викликає подразнень, тому підходить навіть для чутливої шкіри.
Сміливо рекомендую цей крем для щоденного догляду за зоною навколо очей, особливо дівчатам які як і я мають чутливу шкіру.
Pelart Laboratory Raspberry Eye Treatment Mask
Лікувальна маска для шкіри навколо очей, з малиною.
Флакон стильний, матовий, чорного кольору, компактний за розмірами, тому засіб зручно брати з собою в поїздки.
Флакон оснащений дозатором із помповим механізмом, що дозволяє легко контролювати кількість засобу.
Аромат приємний, солодкий з вираженими малиновими нотками.
Текстура маска легка і гелеподібна. Вона має приємну, вологу консистенцію, що легко наноситься на шкіру і швидко вбирається. Завдяки цьому, маска не залишає жирного або липкого відчуття, а навпаки, створює приємний охолоджуючий ефект.
Склад маски радує великою кількістю ефективних компонентів:
– пептиди матрикіни роблять зморшки менш вираженими, стимулюють оновлення клітин;
– екстракт малини підтримує тонус шкіри, надає легкого підтягувального ефекту;
– екстракт чорного чаю захищає від старіння внаслідок окислювального стресу;
– рутин зміцнює стінки судин, зменшує набряклості під очима;
– хризін зменшує темні кола, пігментні плями;
– покращує вологоутримувальну здатність;
– активує клітинне дихання.
Цю маску особливо зручно використовувати вранці, коли потрібно швидко зняти набряки і освіжити погляд.
Також її можна використовувати ввечері, щоб зняти ознаки втоми після напруженого дня. Маска заспокоює шкіру і зменшує темні кола, залишаючи відчуття відпочинку і розслаблення. Це робить процедуру не лише корисною, але й приємною.
Після використання цього засобу спостерігаються помітні результати. Шкіра навколо очей стає більш зволоженою та еластичною, а дрібні зморшки значно зменшуються. Регулярне застосування маски допомагає зменшити набряки і темні кола, надаючи очам більш відпочилий вигляд.
В результаті, я отримала не лише миттєвий ефект, але й тривале покращення стану шкіри.
Pelart Laboratory Raspberry Eye Treatment Mask – це приємний і ефективний засіб для щоденного догляду за шкірою навколо очей, який дійсно вирішує конкретні проблеми.
Загалом, косметика Pelart Laboratory справила на мене гарне враження завдяки своїй ефективності та натуральному підходу. Відчувається, що шкіра отримує догляд і захист без зайвого навантаження, що ідеально для щоденного використання.
Коментарі (0)