Shelly | Суха олія для кутикули "Голографічна"
Shelly Professional Care
Всім привіт.
У мене є вже олія від цієї фірми, тепер я вирішила спробувати суху олію, та ще й із шиммером, який привернув мій погляд)
Суха олія для кутикули "Голографічна" Shelly Professional Care
Опис:
Легка текстура сприяє миттєвому вбиранню та інтенсивному зволоженню одразу після нанесення. Засіб добре живить та пом'якшує, не лишаючи після себе слідів. При цьому тут містяться невеликі мерехтливі частинки, які діють майже як фізичний фотошоп, згладжуючи навіть невеликі нерівності чи задирки.
Пакування:
Флакон з олійкою зроблений із прозорого скла, через яке чудово видно вміст. Також на пляшечці приклеєна прозора наклейка з інформацією про засіб, його назву. Виглядає дуже стильно.
На флаконі закручено дозатор у вигляді піпетки, неймовірно зручний у використанні. Кришка закручуються щільно, тому олія не витікає.
Аромат, колір, консистенція:
Колір олійки прозорий, як видно по фото вище) Прозорий і з великою кількістю дрібного шиммера, який треба струсити, інакше він повністю осідає на дно і тоді рідина у флаконі виглядає просто однорідною.
Олія дуже рідка, як вода. По текстурі вона не олійна, не липка, не густа, не щільна. Ось дійсно як вода, дуже легка, не жирна.
Аромат приємний, нейтральний.
Враження:
Мені подобається зручна піпетка, дуже зручно наносити масло на нігті і кутикули.
Після набору олії в піпетку, незважаючи на рідку консистенцію, вона просто так не витікає, тримається всередині добре, поки не натиснеш на м'яку частину цієї піпетки.
Олія дуже легка і зовсім не жирна. При нанесенні на шкіру виглядає як вода і швидко розтікається. Шиммера при цьому вже не так багато в одній краплі.
Після втирання та висихання немає ніяких маслянистих слідів на руці. І не видно частинок шиммера.
Я наношу олію безпосередньо на кутикулу, щоб пом'якшити її. Втирається вона добре і швидко, вбирається також швидко, не залишаючи слідів.
Не бруднить жирними слідами одяг, тому після нанесення спокійно можна займатися звичними справами.
При втиранні олії я весь час відчуваю легкий скрип по нігті та шкірі. І взагалі після олії на шкірі залишається незвичайне враження якоїсь чистої скрипучої шкіри)) Але це навпаки прикольно.
Відразу після нанесення на кутикулу, буквально поставивши одну краплю олії посередині, вона сама розподіляється і розтікається навколо нігтя.
Олія добре підходить для нігтів з гель-лаком і особливо майстрам манікюру, щоб після процедури покриття нанести олію та зробити фото. Руки і нігті будуть виглядати гладкішими і доглянутішими, при цьому масло не буде помітно, не буде жирного блиску на шкірі.
Підсумок:
Суха олійка мені сподобалась. Дуже тішить, що вона не жирна, не блищить на шкірі, на те вона і називається сухою. Після використання кутикула начебто відполірована та виглядає гладко.
Добре підійде майстрам, яким треба показати чистоту манікюру без жирного блиску.
Загалом рекомендую, чудова олійка і цей шимер в баночці така краса))
Коментарі (0)