Ксенія 💫

Осінь на ваших губах...

Осінь на ваших губах...

Привіт найгарніші!

Зізнайтеся, ви швидко знайшли ту саму СВОЮ червону 💄помаду? Я - ні.

А я обожнюю просто їх! Хочу носити кожного дня, особливо восени. Осінь створює особливий настрій для цього..

Сьогодні розповім про мою красунечку, яку я одягаю на повсякдень і не вважаю її яскравою, яка підходить на вечірній променад лише. Це кремова губна помада Color Riche MatteAddiction від L'Oreal Paris.

Об'єм 4,5 грами.

У відтінку "Mon Jules" ( 430).

Завдяки маслам камелії та жожоба вона зволожує шкіру, легко наноситься та зберігає чіткі контури без допомоги олівця.

Комплекс із цінних олій чудово зволожує і живить кожну клітину епідермісу, а омега-6 жирні кислоти та вітамін Е подбають про активізацію синтезу природного колагену, що надає устам додатковий об'єм.

Футляр має вигляд імітації шкіри, який обрамлений золотим паском навколо з лого бренду. Дуже якісно та гарно. Знизу номер відтінках та його назва.

У пулі помада виглядає повністю матовою, ні натяку на бликс та глянець. Колір дуже насичений. На губах також передається ця текстура, але не наглухо матова.

Вважаю, що саме доглядові компоненти дають цей баланс. Тому текстура на губах відчувається дуже приємною і злегка кремоподібною,що в свою чергу дозволяє добре наносити і носити цей засіб і на вікові губи.

Але я все-таки ж рекомендую завжди користуватися ПЕРЕД нанесенням такого типу помад додатковим доглядом, тоді і вигляд буде охайнішим і результат кращий! Але повторюсь, ця помада ідеально себе поводить, то скоріш моя звичка вже.

Відтінок Mon Jules (430) у пулі при денному або штучному освітлені виглядає зовсім не таким, ба навіть непривабливим і не передає справжні фарби помади.

Дуже темний, далекий від ягідних. На перший погляд, можна подумати, що він зовсім із фіолетовим піддтоном.

Але як тільки поглянути на сонечко, відразу помітна вся глибина кольору 😍.

При сонячному світлі одразу проявляються ці нотки соковитості! Він не такий вже і похмурий як на перший погляд. Суміш стиглої вишні та смородини. Саме така асоціація у мене з Mon Jules 430.

Як і колір самої кулі, помада на губах віддає повністю пігмент, не потрібно дублювати його. В одне нанесення - шикарна 🔥! Хто використовує подібні відтінки погодиться зі мною, що вони бувають іноді капризними в нанесенні. Але не в всьому випадку. Тут все ідеально.

Нанесення помади самостійно чи то без пензлика чи олівчика - цілком достойне. На всіх фото помада без олівця.

Пігмент насичений весь час носіння помади, він не тьмяніє, не скочується в куточки, не виникають полоски на губах.

Носибельність середня, не можу сказати, що лінійка Color Riche MatteAddiction суперстійка. Але якщо помада "сходить", то це рівномірно.

Так! Це той випадок - коли ОЧІКУВАННЯ/РЕАЛЬНІСТЬ. Ніколи б не подумала, що цей відтінок у пулі при першому знайомстві буде настільки освіжаючим та повсякденним (а не вечірнім виключно!) у житті.

Мені здається, він може підійти багатьом кольоротипам: як шатенкам, брюнеткам, так і для рудоволосим особливо . Дуже красивий, насичений, благородний, без вульгарності колір ❤️.

Не чекайте все-таки матового фінішу. Його не буде - чи використали ви попередньо бальзам для губ чи ні. Але при цьому, у вас не винекне те неприємне відчуття, яке мають більшість маткових помад на губах.

Дуже класна знахідка для мене сталася, шкода, що зараз начебто вже їх не знайти 😔.

Гарної та затишної усім осені 🍁

З повагою, Ксенія ✨