lyuba_belllaaa

Макіяж для дощового дня

Макіяж для дощового дня

Весь мейк виконано перевіреними і улюбленими продуктами, окрім нового тону Inglot. Дуже цікава штука, заслуговує окремого посту, але це вже після того, як видалю пігментацію після літа 😆

Почнемо з полотна - шкіра зволожена + патчі. Є пігментація, ранкова тьмяність шкіри.

Для очей використовую коричневий кайал Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof. Скільки не пробувала інші олівці - завжди повертаюсь до YSL. Він ніжний до слизової, супер стійкий - але при цьому легко змивається. Наношу олівець відверто неакуратно, бо планую тушувати його майже в нуль.

Макіяж для дощового дня
Макіяж для дощового дня

Далі - повіки. Вирівнюю тон кремовими M.A.C Pro Longwear Paint Pot Peintures відтінок Painterly. Ця штука ідеально готує повіки до мейку - або сама стає повноцінним макіяжем. По суті це тілесний відтінок, не заблідий і не затемний - що висвітлює і рівняє повіку. Тушується супер легко.

У складку додаю трііішечки Charlotte Tilbury Cream Eyeshadow Pillow talk. Ці кремові тіні мабуть одні з найкращих, що я пробувала. Легко тушуються, насичені, цікаві відтінки, і піддаються як пензликам так і пальцям.

Туш у мене зараз Lancome Hypnose, класична щіточка. Найкраща для моїх вій, розпушує, додає і довжину і об'єм. Зліва на фото без туші, просто розтушована стрілка. Справа - з один шаром туші.

Обличчя все ще виглядає плачевно, час додати мій новий тон.

Під очі консилер L`Oréal Paris True Match - тонкий силіконовий консилер який гарно криє і вирівнює шкіру.

За рекомендацієї подруги купила новенький тон Inglot Playinn YSM Smoothing Face Foundation. Раджу його спробувати всім, хто має сліди пост-акне. Тон чудесним чином криє все нерівності, і стирає пори. Він тонкий, не надто криючий - але я не прагну замазати обличчя до воскового тону.

Друге фото у каруселі показує пори справа, де ще немає тону. І гладеньку шкіру з того боку, де тон нанесено.

Вже веселіше, правда?

Лишились улюблені дрібниці - хайлайтер, рум'яна і помада.

Якось нарешті розпробувала Nars Blush відтінок Deep Throat. Рожевий сяяючий дуже освіжає мейк. Я з тих, зто має blush blindness (румянну сліпоту) і легко може поставити рожеву пляму на щоку - тому тримаю себе у руках 😆 Набираю, струшую і лише тоді розтушовую факелоподібним пензлем.

Хайлайтер у мене зараз супер нудний - і жаль викинути і не приносить задоволення користуватись. Це Charlotte Tilbury FILMSTAR BRONZE & GLOW - улюбленець багатьох, але не мій. Я люблю вологий блік, а вони дають розсіяне ніжне сяяння. Продукт хороший, просто не мій.

Ось на першому фото він вже нанесений, але його абсолютно не видно 👌🏻

Рухаюсь до губ - і обираю на сьогодні матову помаду M.A.C. Matte Lipstick Velvet teddy. Класний універсальний відтінок майже для будь якого тону шкіри, не сушить, не стягує. Після нанесення розумію, що я вся якась занадто коричнева 😳 додаю рожевої мадженти на тедді і отримую ніжний рожево-коричневий відтінок.

Взагалі, мої губи більше люблять рідкі засоби або зволожуючі помади (таку і оберу наступного разу!)

Фінал - виділені очі, яскраві губи - все як я люблю.

Додаю свотчі використаних продуктів. Якби не фото, такий мейк займає у мене до 10 хв.

Які ваші улюблені продукти для швидкого щоденного макіяжу?