Marinka🌈Rainbow

Новинка від Weleda

Новинка від Weleda
Новинка від Weleda

Всім привіт ❤️

Чудова новинка, перед якою я не змогла встояти - це натуральний дезодорант-стік від Weleda. Так як в основному я користуюсь лише натуральними засобами , то одразу зрозуміла що хочу собі в колекцію одну з новинок. Обирала між трьома ароматами : Цитрус - Бергамот, Сенситів та Евкаліпт - М'ята. Зупинилась на останньому, тому що обожнюю аромати з м'ятою, і мені здалося що він буде мати свіже звучання.

Но�винка від Weleda

Перше що мене здивувало ,коли отримала дезодорант - це упаковка. Вона повністю паперова, зроблена з картону та підлягає вторинній переробці. Насправді це дуже круто. Це справжній доказ екоусвідомленості та турботи про навколишнє середовище!

Дизайн яскравий і в той же час ніжний, виконаний в зелених тонах. На упаковці є наліпка з перекладом , яка одночасно слугує захистом перед відкриттям.

Але треба мати на увазі що після відкриття по лінії надриву , щільно закрити дезодорант буде не можливо , оскільки кришка не фіксується та знаходиться у вільному положенні. Це ускладнює використання поза домом, наприклад якщо треба брати дезодорант з собою. Зберігати дезодорант можна тільки в положенні стоячи.

Для того щоб почати користуватися дезодорантом , необхідно натиснути на основу туби знизу великим пальцем та посунути стік вверх приблизно на 1 см. Так як під кришкою є простір , засовувати стік назад не потрібно. Якщо ж випадково вийшло більше ніж треба, можна аналогічно надавити на засіб зверху і він повернеться в попереднє положення.

Дезодорант має повністю органічний склад з сто відсотково натуральної сировини. Містить масло ши та соняшникову олію , які доглядають за шкірою пахв та роблять її гладенькою , а також ефірні олії м'яти та евкаліпту, що надають засобу натуральний приємний аромат. Особисто мені аромат нагадує м'ятні льодяники, він не сильно виражений і я одразу перестаю його відчувати. Аромат унісекс,підійде і жінкам і чоловікам.

Дезодорант ніжний по текстурі, наноситься та легко розподіляється по шкірі без зайвого тертя. Він не залишає липкості , неприємних відчуттів, та слідів на одязі. Запах не перебиває парфуми. І що важливо, дезодорант не блокує потовиділення. Ефірні олії в складі борються з розвитком бактерій, тому ефективно прибирають запах поту. Якщо нанести засобу забагато, то може скочуватися.

Дезодорант в мене працює до 6 годин, потім треба поновлювати, але це залежить від фізіологічних процесів організму.

Використовується економно, і так як об'єм 50 гр, то його має вистачити надовго.

Сертифікований NaTrue.

Дякую за увагу 🫶