Strange Love

Популярний філлер, що погіршив стан мого волосся

Популярний філлер, що погіршив стан мого волосся

Скажу одразу, філлер мені взагалі не сподобався. Він зробив моє волосся сухішим, ніж воно було до процедури. Не знаю, чому так. Можливо, моя шевелюап надто пориста та жорстка від природи. Але ви усе побачите самі далі...

Сам філлер - це прозора рідина з інтенсивним ароматом спирту. Після змішування з водою, філлер стаж густим та білим. А ще смердючим, від нього несе котячим лотком. Наноситься на вологе волосся доволі легко. Проте на мою довжину не вистачило одного флакону, точніше вистачило з натяжкою. Змивається філлер важко, залишає слизьке відчуття на волоссі ще довгий час.

Судіть самі... Навіть по фото видно, що волосся стало сухішим і жорсткішим. Стало сильніше завиватися, особливо на потилиці. Зник блиск. Хвилі не красиві, не еластичні, скоріше схожі на паклю. І це при тому, що волосся висохло природнім шляхом. Мої локони на фото ДО виглядають значно краще. Волосся також отримало інтенсивний аромат лаку для волосся, який "застряг" на кілька днів.

Я так і не зрозуміла філлер La'dor. Мабуть, комусь він справді підходить, проте не мені. Після невдалого досвіду більше цей засіб не купувала.