Аромадифузор, в який я закохалась
Як пахне вдома-це про затишок, настрій, естетичне задоволенння. Для мене дійсно важливий приємний аромат, який літає в просторі.
Мене спокусили нотки в аромакомпозиціі "Goa", саме таких пахощів захотілось в оселі. Кокосове молоко, ваніль, вершки, випічка з цедрою лимона-звучить досить звабливо. Я знала, що аромат мені сподобається, але насправді він перевершив очікування.
Він звучить доволі натурально і оригінально. Кокос і ваніль не відчуваються приторними, не має якоїсь хімічної нотки.
Найяскравіше відчутно ванільні стручки і кокосове молоко, які приправлені дрібкою лимонної цедри, і злегка розбавлені класичними, не солодкими вершками, легка кислинка і молочність роблять аромат доволі цікавим.
Мені подобається дизайн пляшечки, вона виглядає лаконічно і стильно. Однозначно прикрасить ваш туалетний столик.
Аромадифузор приходить в коробочці, де в комплект входить все необхідне.
Пробку доволі легко замінити на кришку, інколи в мене з цим виникає дискомфорт, але тут пройшло все легко, нічого не пролилось.
Що до яскравості аромату?
Оххх це ще один дуже важливий пункт, за що я полюбила цей аромат для дому. Запах з ванної кімнати розповсюджується аж на коридор, він не різкий, він ніжно стелиться і огортає, при цьому є в міру насиченим.
Аромат підходить на будь-яку пору року, на мою думку-нотки тут ідеально збалансовані.
Висновок. Я дуже задоволена, я отримала все та навіть більше, ніж могла очікувати, адже цей аромат і якість приємно вражають, то ж однозназначно рекомендую спробувати і додати затишку в оселі.
Коментарі (0)