Знайомство з Hydrasence
Святковий бокс та його наповнення
Всім привіт ❤️
До свята захисників та захисниць України були презентовані чарівні бокси з наповненням косметичних засобів від Hydrasence.
З брендом я не знайома , тому цікаво було спробувати. Але скажу що знайти в моєму місті бокс з жіночим наповненням був ще той квест! І це не дивно, адже те що очікує в середині вартує витрачених коштів. В подарунковому наборі номер 3 я знайшла :
✅Мультиспрей термозахист для волосся 16 в 1
✅Спрей- міст для тіла Sensual body
✅Бальзам для губ Sugar Plum
Мультиспрей термозахист для волосся 16 в 1
Формат trevel size в об'ємі 50 мл. Пластиковий флакон з розпилювачем.
Термозахист рідкий,як водичка, має приємний аромат. Виробник зазначає що мультиспрей виконує аж 16 функцій:
✅ Термозахист
✅ Зволоження
✅ Антистатичний ефект
✅ Легке розчісування
✅ Захист від UV
✅ Природній блиск
✅ Додатковий об'єм
✅ Відновлення структури
✅ Захист кольору
✅ Анти-frizz ефект
✅ Живлення
✅ Захист від забруднень
✅ Укріплення
✅ Гладкість та м'якість
✅ Тривалий ефект
✅ Легка текстура
Дійсно скраб,а не спрей ) перевіремо на дії!
Парфумований боді міст з ароматом Floral Pineapple
Об'єм місту 100 мл. Аромат квітково -фруктовий. Композиція складається з таких нот як : ананас, бергамот, маракуйя, рожева півонія, персик, та фрезія.
Аромат мені сподобався, спочатку він свіжий бадьорий з кислинкою ананаса, а в серці розкриваються ніжні квіткові ноти. Я люблю ноту ананасу , і в спреї вона відчутна. Пізніше детальніше про нього напишу.
Бальзам для для губ Sugar plum
Об'єм 14 g. Бальзам містить олію оливи, олію дерева ши та олію абрикосових кісточок. Має ніжний аромат та солодкий на смак . Гарно живить губки.
Поділіться враженнями,хто вже купував святковий бокс та користу вався засобами.
Також бачила що є бокс з іншим наповненням від Hydrasence ,де поклали патчі під очі та сироватку для обличчя. Але нажаль поки не можу знайти.
Дякую за увагу 🫶
Коментарі (0)