Anna_feerie

Солодке зволоження з нотками ванілі

Солодке зволоження з нотками ванілі
Солодке зволоження з нотками ванілі

Цей солодкий лосьйон прекрасно доповнює свого брата - ароматизований гель для душу Vanilla Blossom https://club.makeup.com.ua/post/52573/ . Завдяки його чудовій парфумованій композиції багато хто хоче парфуми з такими нотками, і це не дивно - бо що так само ніжно огорнути та надати відчуття затишку, як не густа ваніль з кокосовими мотивами🤩.

Солодке зволоження з нотками ванілі

Окрім чудового аромату, тут ще й склад не підкачав, адже він багатий на зволожуючі та відновлювальні компоненти, серед яких:

💚 каприлові тригліцериди - запобігають трансепідермальній втраті вологи, зволожують шкіру, усувають сухість та стягненість. Компенсують нестачу ліпідів, насичуючи шкіру жировими компонентами;

💚 кокосова олія - зволожує, живить, сприяє утриманню вологи, пом'якшує, тонізує, підвищує пружність, гладкість та еластичність шкіри;

💚 пантенол - заживлює та сприяє відновленню епідермісу.

Консистенція в лосьйону легка та зволожуюча, дуже приємно наносити його на тіло (навіть після гоління ніжок). Аромат залишається ще кілька годин, окутуючи смачним серпанком та змушуючи мріяти про солоденький десертик)).