Чистикова Дар'я

Вишуканий та неповторний — крем для рук "Cherry Me"

Вишуканий та неповторний — крем для рук "Cherry Me"

Сьогодні хочу розповісти про цікаву знахідку — неймовірно розкішний вишневий крем для рук "Cherry Me" від Injul Cosmetics.

Це моє перше знайомство з брендом, тому хочу додати кілька слів про нього. Injul Cosmetics — це український бренд, головна філософія якого — дозволити собі бути собою! Мені це дуже відгукується! INJUL — це бренд, який перетворює звичайний догляд у чисте задоволення ❤️

А тепер трохи детальніше про крем "Cherry Me" і чому він вартий вашої уваги ⬇️

Крем представлений у м'якій тубі з гвинтовою кришкою. Мінімальна інформація присутня на звороті наліпки. Контроль першого відкриття — у формі фольгованої захисної плівки. Взагалом дизайн мінімалістичний, без зайвих елементів, виглядає просто та елегантно.

Об’єм засобу складає 50 мл, флакончик не надто великий, впевнена він з легкістю поміститтся у будь-яку сумочку, якщо ви любите поновлювати крем впродовж дня або маєте суху шкіру рук.

Текстура крему щільна та густа, він добре тримає форму. Як на мене, цей крем більше схожий на батер. За кольором — білосніжний.

Аромат вишневий, нішевий, дуже приємний, без натяку на хімозність. Як відчувається, розповім трохи далі.

З корисного у складі присутні:

🍒 Butyrospermum Parkii (Shea Butter) (масло ши) - забезпечує глибоке зволоження, пом'якшує шкіру і має протизапальні властивості.

🍒 Glycerin (гліцерин) - потужний зволожувач, який притягує вологу з повітря і утримує її в шкірі, запобігаючи сухості.

🍒 Cocos Nucifera Oil (кокосова олія) - живить і зволожує, має антимікробні властивості.

🍒 Urea (сечовина) - допомагає зберігати вологу і покращує текстуру шкіри, а також має ексфолюючі властивості.

🍒 Cera Alba (бджолиний віск) - утворює захисний бар'єр на шкірі, що запобігає втраті вологи.

🍒 Ricinus Communis Oil (рицинова олія) - живить шкіру, має зволожуючі і пом'якшуючі властивості.

🍒 Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (олія оливи) - багата антиоксидантами, живить і зволожує, має заспокійливі властивості.

🍒 Panthenol (пантенол) - провітамін B5, заспокоює і зволожує шкіру, стимулює регенерацію.

🍒 Tocopheryl Acetate (вітамін E) - потужний антиоксидант, захищає шкіру від вільних радикалів і підтримує її здоров'я.

У використанні цей крем просто неймовірний, як сеанс ароматерапії. При розподіленні по ручкам одразу зустрічає шалений аромат стиглої соковиті вишні, він прям дуже натуральний 🍒 В голові одразу образи процесу приготування вишневого пирога на кухні; кошика свіжої вишні у саду; вишневе охолоджене смузі у стакані, з якого стікають крапельки води. Саме аромат цього крему я можу без прикрас назвати ідеальним. В ньому є все: і кислинка, і солодкість, і ті зелені листочки тільки-но зірваних плодів вишні — це дуууже смачно!

Аромат грає не так довго, як би мені хотілось: близько 10-15 хвилин, це все ж таки крем для рук, а не парфуми. Але добра новина, у виробника є і інші засоби цієї лінійки "Cherry Me". Мене, як людину зачарованою цим ароматом, це дуже тішить.

Сам крем поживний та потребує трохи часу до повного поглинання. Гарний варіант для вечірнього догляду: шкіра рук стає дуже ніжною та оксамитовою. Крем чудово пом'якшує, зволожує та живить її. Після себе не залишає липкості та маслянистості.

Словом, любителям вишні та якісного догляду однозначно припаде до душі крем "Cherry Me". До речі, продукція бренду вже з'явилася на мейкап, раджу познайомитись 😉