saybeautyk

Joko Blend | Oud Rosewood

Joko Blend | Oud Rosewood
Joko Blend | Oud Rosewood

Oud Rosewood - це аромат для поціновувачів теплих, деревних композицій з нотами квітів.

Знову ж таки тут, як і в попередніх ароматах, представлений гель для душу та лосьйон для тіла, що в тандемі дають шикарну стійкість і зволоження для шкіри.

Ідеальний аромат для прохолодних осінніх вечорів.

Joko Blend | Oud Rosewood
Joko Blend | Oud Rosewood

Гель для душу представлений у прямокутному флаконі із кришкою фліп-топ, обʼємом 250 мл.

Цей гель жовтуватого відтінку, від помірно густий і трохи розтікається по шкірі.

Піноутворення дає шикарне, я додаю трохи водички і спінюю між долонями - вистачає зовсім невеликої кількості для очищення всього тіла (або ж спінюю прямо на мочалці).

Склад у гелю подібних до інших із цієї парфумованої лінійки - він також НЕ містить агресивних сульфатів, а це означає, що він шикарно підійде для холодної пори року, коли шкіра більш суха і вразлива.

Із корисного, окрім мʼяких ПАР із кокосу, алантоїну, пантенолу і бетаїну, є ще екстракт дамаської троянди - пом'якшує, живить і заспокоює шкіру.

Гель прекрасно очищає шкіру тіла і після душу не відчувається стягнутість і сухість. В мене ще частенько буває зуд шкіри від надмірної сухості після агресивних гелів - з ним же такої історії не відбувається (чому я дуже радію).

Лосьйон для тіла має аналогічне упакування бузкового кольору, лише з тією відмінністю, що лосьйон має дозатор.

Для мене наявність дозатору дуже важлива, адже я наношу крем для тіла вже у ліжку перед сном і не дуже люблю копирсатись у банках - мені набагато простіше натиснути на дозатор і швидко нанести крем та лягти дивитись фільм перед сном )

Дозатор працює справно, головне що він не плюється і не пачкає мені постіль.

Текстура у нього дійсно як у лосьйону - легенька, але при цьому всьому насичена корисними компонентами. Гарно зволожує, не залишаючи плівки і відчуття парникового ефекту шкірі.

Вбирається швидко і вже через 3-4 хвилини на шкірі навіть і не відчувається ніякого крему. Це дуже зручно, особливо перед виходом на вулицю - я ще досі інколи ношу шорти і наношу лосьйон прямо перед виходом на вулицю - завдяки швидкому вбиранню до шкіри не липне зайвий бруд.

Аромат засобів Oud Rosewood шикарний - він теплий, сухуватий і з деревними нотками.

• Верхні ноти: перець, трояда, шафран

• Ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель

• Базові ноти: ваніль, суха амбра

Зізнаюсь чесно - при перших затерта він мені був ну дууууже схожий на Lost Cherry (хоч вишні тут і не заявлено взагалі). І чула відголоски легендарного аромату не лише я, а ще й моя подружка, з якою ми разом його розпаковували і яка теж парфзалежна)

Але це мабуть був якийсь ольфакторний глюк (але він однозначно був) і через декілька днів ноти вишні пішли з аромату, лишивши суху амбру вперемішку із дуже ніжною трояндою.

Для мене аромат Oud Rosewood ідеальний саме для холодної осені та зими, адже він такий теплий і затишний, саме для морозів.

Я його відклала зараз до більш холодної погоди, бо думаю, що тоді він розкриється ще красивіше і стане звучати більш благородно😍