Sasha_ua

Ранкові ритуали з патчами від Mermade

Ранкові ритуали з патчами від Mermade

Коли втомлюєшся або пізно лягаєш спати, зранку на порятунок приходять саме вони - патчі. Обрала гідрогелеві зволожувальні від Mermade 🧜🏻‍♀️

Перед покупкою читала відгуки, і вони були досить неоднозначні: деякі дівчата писали про почервоніння та відчуття печіння. Але я все ж таки вирішила спробувати.

Звісно, реакція на продукт у кожного своя, особливо коли мова йде про чутливу зону під очима. Тому дуже рекомендую спочатку зробити тест на алергічну реакцію. Я зробила і, переконавшись, що все добре, почала використовувати патчі.

В мінімалістичній баночці міститься 60 шт. Відкриваючи кришку, можна побачити прозору захисну мембрану, що надає додатковий рівень гігієнічності, а також невелику ложечку для зручного діставання патчів.

Самі патчі мають насичений блакитний колір та легкий блиск. Кожен з них добре просочений сироваткою на основі гіалуронової кислоти, при цьому наносити їх приємно, без зайвого стікання рідини. Також, склад містить в собі такі компоненти:

  • екстракт лаванди та ромашки
  • D-пантенол
  • гідролізований колаген
  • арганова олію і алантоїн

Добре тримаються під очима і не "з'їжджають".

Зберігаю патчі в холодильнику - так більше подобається ефект. На початку відчувалось легке пощіпування, але почервоніння немає. Користуюсь ними вже тиждень і враження позитивні. Наносити патчі можна не тільки під очі, а й на інші ділянки обличчя, які потребують зволоження. Залишки есенції швидко вбираються в шкіру і потім я застосовую свій звичний крем.

В результаті шкіра під очима зволожена і має свіжий вигляд, трохи зменшується видимість темних кіл 💫