Парфумована олійка для тонкого волосся
La'dor La pitta 01
Всім привіт ❤️
В пошуку олійки для волосся я наштовхнулась на такі от милі пробники від корейського бренду La'dor. Колись я користувалась їх легендарною Wonder hair oil в блакитному флаконі, і мені подобалось. Зараз бренд розширив лінійку і тепер можна знайти ще й парфумовані олії з різними ароматами.
В мене пробник в саше в об'ємі 1 ml
Пробничок на вигляд дуже мініатюрний, поміщається на половину долоні, але засобу достатньо щоб оцінити та протестувати на власному волоссі. Збоку на саше мається лінія відриву, завдяки якій розпакувати пробник можна максимально акуратно.
На звороті надрукована необхідна інформація та термін придатності.
Обіцянки виробника
Олія Lador Perfumed Hair Oil 01 La Pitta відновлює, живить, пом'якшує та зволожує волосся, не залишає липкості та не обтяжує. Дарує сяйво та еластичність, зволожує, надає стійкого аромату та зменшує пошкодження, викликані укладанням.
Перешкоджає ламкості та електризованості, захищає від наслідків термовпливу, згладжує лусочки, робить волосся шовковистим. Підходить для тонкого і тьмяного волосся, створює легке покриття.
La'dor la pitta створена для догляду за тонким,пошкодженим волоссям.
Склад олії стандартний для подібних засобів
Cyclopentasiloxane, dimethicone, C12-15 alkyl benzoate, dimethiconol, cyclohexasiloxane, avocado oil, amodimethicone, camellia seed oil, pine lead enghua extract, purified water, lactobacillus/rice ferment, kangyeong root extract, tocopheryl acetate, butylene glycol, 1,2-hexanediol, keratin, elastin, gelatin, fragrance, limonene, linalool
З корисностей: олії камелії та авокадо , ферментований фільтрат лактобактерій та кератин.
Консистенція та аромат
Олійка по консистенції достатньо рідка, швидко розтікається в руці.
Аромат на мій ніс має східне, пряне звучання,чимось нагадує дорогі чоловічі парфуми, поєднує в собі квіткові та теплі деревні ноти.
Піраміда
Верхні ноти: Апельсин, Мандарин, Лимон, Кокос
Середні ноти: Жасмин, Зелені Ноти, Евкаліпт, Троянда
Базові ноти: Амбра, Мускус, Сандал, Білий кедр, Ваніль
Стійкість на волоссі до двох годин.
Використання
Я наносила олію на вологе волосся,тому розхід великий і я використала одразу весь пробник.
Олійка швидко розподілилася по волоссю ,зробила його м'якеньким та блискучим. І що важливо, не було відчуття масності.
Результати на волоссі
Кінчики волосся після олії мають доглянутий вигляд, вони живі та блискучі.
Довжина
Олія полегшила розчісування , зробила волосся м'яким, слухняним, і начебто зволоженим. Його приємно торкатися .
Вважаю що це доволі гарний результат за всього одне використання . Також маю ще два пробники з іншими ароматами та властивостями, пізніше поділюся враженнями.
Дякую за увагу 🫶
Коментарі (0)