iriska_fiore

Догляд за руками від Nivea.

Догляд за руками від Nivea.

Якщо у вас шкіра схильна до сухості, то їх буде замало. Можна додати у догляд скраб, маску та ванночки з сіллю для кращого ефекту.


Мають ніжний та приємний аромат. Обидва сподобались, але з обліпихою трошки більше.
Є з цієї серії також з алое та бджолиним воском.

Догляд за руками від Nivea.

Засоби з обліпихою захищають шкіру будь-якого типу від запалень і старіння, зміцнюють нігтьові пластини. Олії та екстракти з помаранчевої ягоди — джерело поживних речовин та антиоксидантів.


Крем забезпечує ефективний комплексний догляд рукам і нігтям:
🧡 зміцнює нігтьову пластину;
🧡 відновлює рівень pН;
🧡 пом’якшує кутикулу;
🧡 тонізує, зволожує, живить.

Косметичний засіб завдяки вмісту вітаміна Е та екстракту обліпихи допомагає підтримувати тонус шкіри рук, робить її м’якою та оксамитовою.


Як діє?

Обліпиховий екстракт усуває лущення та утворює захисний бар’єр без липкості та жирності. Vitamin E (токоферол) піклується про регенерацію та свіжість шкіри, підтримку нормального водного балансу.

Б’юті-поради:

Перед тим як застосувати крем, використовуйте скраб для відлущування відмерлих клітин. Можна приготувати такий скраб на основі солі, цукру або меленої кави.

Зробіть шкіру рук бездоганно м’якою, гладкою і шовковистою — подаруйте їй ефективний і делікатний догляд.

Переваги продукту:
💚 живить та пом’якшує шкіру;
💚 швидко поглинається;
💚 з оливковою олією;
💚 для всіх типів шкіри.

Крем для рук Живлення та краса глибоко зволожує шкіру, усуваючи неприємні відчуття стягнутості й сухості на тривалий час, а також насичує її корисними речовинами. Він покращує колір шкіри, ефективно відновлює, підвищує ступінь захисту від впливу навколишнього середовища.

Як діє?

Крем швидко всотується, не залишаючи слідів і відчуття липкості. Склад збагачений олією оливи, завдяки якій поліпшуються регенерувальні властивості шкіри, уповільнюються процеси старіння, розгладжується мікрорельєф. Результат регулярного використання: шкіра рук м’яка, ніжна, доглянута.

З чим використовувати?

Крем допоможе зволожити шкіру рук, однак у разі сухості й лущення потрібно дотримуватися комплексного догляду. Перед будь-якими процедурами варто видалити ороговілі частинки шкіри за допомогою пілінгу або скрабу, але робіть це не частіше одного разу на тиждень. Насичуйте шкіру, використовуючи зволожувальні маски для рук, які містять мед, олії оливи, мигдалю або авокадо. Можна використовувати багаторазові рукавички та ін.