Sasha_ua

Bourjois Volume Glamour

Bourjois Volume Glamour

Туш Bourjois Volume Glamour - це класика, яка не потребує зайвого представлення, адже за роки свого існування вона здобула довіру багатьох дівчат. Поділюся і я своїм досвідом використання цієї туші та тим, що в ній сподобалось.

Флакон виконаний в мінімалістичному стилі - матовий чорний, з золотистим написом та ніжно-рожевою кришечкою.

Щіточка зроблена з ворсу, середньої товщини, вважаю її універсальною для будь-якого типу вій. У використанні зручна. Важливо те, що форма щіточки конічна, тобто вона трохи звужується до кінчика, що дає можливість легко підфарбувати навіть найдрібніші вії у внутрішніх куточках очей.

Консистенція та аромат стандартні для такого продукту, як туш.

Bourjois Volume Glamour
Bourjois Volume Glamour

Відтінок noir ebene 06, що в перекладі з французького означає "чорне дерево" - це насичений чорний, завдяки чому підкреслити глибину погляду легко навіть при нанесенні одного шару. Для тих, хто любить природний вигляд, цього буде достатньо, але для більш драматичного ефекту можна додати і другий.

На фото нижче туш нанесена саме в один шар. Помітно, що вона вже візуально подовжила вії і надала їм об’єму.

Bourjois Volume Glamour не позиціонується як водостійка, але вона добре тримається протягом дня, не обсипаючись і не розмазуючись під очима. Вона витримає робочий день, прогулянки та зустрічі, не створюючи ефекту “панди” під очима до кінця дня. А головне - її легко знімати звичайною міцелярною водою або іншим засобом для зняття макіяжу. Це ще одна її перевага, бо іноді стійкі туші вимагають додаткових зусиль при вмиванні.

За весь час використання туш від Bourjois жодного разу не спровокувала у мене появу алергічної реакції, тому вона ідеально підійде для щоденного використання. Зручна, практична, не підведе вас і не зробить вії надто важкими, а навпаки, подарує їм природний об’єм і легкість.